Neem contact met ons op

Softwareoplossingen

Niet alleen om te printen, kopiëren of scannen zijn de Sharp multifunctionele printers (MFP's) een juiste keuze. Onze MFP's kunnen worden gecombineerd met verschillende software applicaties, waardoor de MFP een nog belangrijkere rol in de ondersteuning binnen uw organisatie kan spelen. 

Onze softwareoplossingen verbeteren de productiviteit van u en uw werknemers door te zorgen voor effectiviteit in bijvoorbeeld het document management proces, de beveiligde opslag van documenten, de verwerking van documenten en nog veel meer. Hierdoor heeft u niet alleen inzicht in het proces, maar kunt u dit ook verbeteren. 

 • Output management

  Onze Optimised Printing Solutions bieden u de mogelijkheid om uw printerpark eenvoudig te beheren en te besparen op operationele kosten.  Met onze software kunt u precies zien hoeveel uw printers verbruiken, door wie en wanneer. Ook kunt u de toegangsrechten voor iedere printer in uw netwerk beheren. U heeft de juiste informatie om het printverbruik te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de juiste printer op de juiste plek staat.

 • Document Capture

  Onze Optimised Scanning Solutions geven snelheid en efficiëntie aan document capture. Scannen, indexeren, archiveren, distribueren en ophalen: al deze tijdrovende taken kunnen oftewel automatisch tijdens het scannen, oftewel binnen enkele seconden worden uitgevoerd door de pictogrammen op het MFP-touchscreenpaneel aan te raken. Document capture is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 • Mobiele toepassingen

  Met onze Optimised Mobile Solutions kunt u gemakkelijk bestanden afdrukken, scannen en delen van en naar mobiele telefoons en tablets. Hierdoor heeft iedereen op een beveiligde manier eenvoudig toegang tot de juiste informatie.

 • Document Management en Document Workflow

  Onze Optimised Workflow Solutions helpen iedereen in het team om de efficiëntie te verbeteren door repeterende taken te stroomlijnen. Nu kunt u documenten scannen en ze direct naar de persoon, applicatie of bedrijfsfunctie sturen die ze nodig heeft.

  In de cloud of op uw eigen servers maakt Sharp’s document management software bedrijfskritische informatie altijd en overal beschikbaar voor geautoriseerde medewerkers vanaf bijna elk apparaat, waaronder mobiele telefoons en tablets.

 • Apparaatbeheer

  Of u een of meerdere Sharp multifunctionele printers heeft, Sharp's Optimized Managing Solutions maken het beheren van uw printerpark eenvoudiger. Onderbrekingen worden geminimaliseerd, de uitvaltijd wordt verminderd en de productiviteit voor alle afdelingen behouden.

 • Pre-press en Job Management Software voor productieprintsystemen

  Wij bieden voor de productieomgevingengeoptimaliseerde Pre-Press en Job Management oplossingen.  Een intuïtieve ‘drag & drop’-interface geeft u moeiteloos het beheer over iedere opdracht, waarbij u een uitvoerapparaat kan selecteren, prioriteit kan geven aan bepaalde opdrachten, de werkbelasting in balans kunt brengen en nog veel meer.

  Met de Job Preview functie kunt u opdrachten controleren voordat u ze bevestigt en grote opdrachten verdelen over verschillende apparaten. Hiermee verhoogt u de uitvoersnelheid met twee tot drie keer. De Job Preview functie maakt gebruik van elektronische job ticketing om de werkstroom te vereenvoudigen en te versnellen.