Neem contact met ons op

Bezoek ons op ISE2017

Bezoek en ontdek ons uitgebreide aanbod op ISE2017 van 7 t/m 10 februari in de RAI Amsterdam. Wij zijn te vinden in hal 12, stand E76.

Op ISE2017 zullen wij een aantal indrukwekkende nieuwe producten voor 2017 en de toekomst onthullen! Tijdens ISE kunt u ons uitgebreid portfolio persoonlijk testen.

Tijdens ISE2017 zullen er een aantal live demonstraties plaatsvinden. Tijdens deze demonstraties wordt er dieper ingegaan op het benutten van verborgen potentie in zowel het bedrijfsleven, onderwijs, retail en de evenementensector.

Om een gratis ticket voor ISE2017 te ontvangen kunt u onze unieke toegangscode gebruiken: 703791. Via de onderstaande link kunt u zich registeren.

Sharp's ISE 2017 Digital Signage Partner

Voor ISE2017 zijn we verheugd om samen te werken met CityMeo als onze Digital Signage Partner. Door deze samenwerking wordt ons Digital Signange aanbod uitgebreid.  

CityMeo biedt eenvoudig te gebruiken Digital Signage oplossingen om de manier waarop wordt gecommuniceerd te verbeteren. Het op de cloud-gebaseerde softwareplatform biedt vele krachtige functies waaronder; een content creatie hulpmiddel, live content updates, samenwerkingsomgevingen en een schermmanagement interface. Met de ingebouwde live-analyse kunt u uw communicatie vanaf al uw apparaten, zoals tablets en telefoons, overal monitoren. Tijdens ISE 2017 wordt er een training gegeven. Deze duurt een paar minuten en is ook voor niet-technische gebruikers begrijpelijk.

Website: www.citymeo.io

Maak een afspraak met een van onze Visual Solution Experts

Maak een afspraak met een van onze experts. Wij zullen u tijdens ISE de nieuwste productinnovaties en schermtechnologieën persoonlijk uitleggen.

loading