sharp

Koken met Sharp

Tiptoetsbediening

De combimagnetrons van Sharp met tiptoetsbediening zijn voorzien van een aantal zogenaamde “instant actietoetsen”. Deze worden gebruikt voor de directe bereiding van bepaalde menu’s. Met één druk op de knop weet de magnetron direct wat voor menu u wilt bereiden. Vervolgens wordt automatisch de meest optimale bereidingsmethode voor het betreffende gerecht gekozen. Zo eenvoudig en snel heeft u nog nooit gekookt! 
Tevens is het tiptoetsbedieningspaneel zeer gemakkelijk schoon te houden. Ook is voor alle combimagnetrons van Sharp een inbouwraam verkrijgbaar.


Ingebouwde gebruiksaanwijzing

De speciale INFO-toets op de combimagnetrons toont alle belangrijke informatie op een overzichtelijk display. Dankzij deze elektronische gebruiksaanwijzing wordt u stap voor stap door het kookproces geleid. Zo zet u elke dag een heerlijke maaltijd op tafel.

Koken als een chef

Wanneer u voor een groep mensen kookt, is een oven onmisbaar. Als er voor minder mensen of voor maar één persoon wordt gekookt, is juist een compacte oven weer handig. De combimagnetrons van Sharp combineren beide mogelijkheden in één apparaat. Gemakkelijk en lekker koken voor uzelf én voor uw bezoek.

Of er nu snel een diepvriespizza in de oven gebakken wordt of een gezonde maaltijd wordt bereid, alles is mogelijk met een Sharp magnetron. Deze combimagnetrons zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over tot wel 24 automatische kookprogramma’s. Kies simpelweg het gewenste voedsel, geef het gewicht op en de oven bepaalt de kooktijd en de methode volledig automatisch. Zo staan zelfs de meest uitgebreide menu’s in korte tijd op tafel.

Grote oveninhoud

Het ruime assortiment 40-liter combimagnetrons van Sharp is geschikt voor zowel de bereiding van een uitgebreide ovenschotel als voor het opwarmen van een eenpersoonsmaaltijd. De reeks bestaat uit zeven verschillende modellen.

De grote oveninhoud in combinatie met de inschuifbare vierkante bakplaat en rek, maakt deze combimagnetrons zeer geschikt voor het koken voor grotere gezelschappen. Ze zijn zo een goede vervanger voor uw oven, fornuis en grill.

Sensor koken

De tiptoetsmodellen uit het Sharp 40-liter combi-assortiment zijn uitgerust met  ingebouwde vochtsensoren. Dankzij deze sensoren, die het vochtgehalte tijdens het kookproces automatisch regelen, droogt het voedsel niet uit en blijven alle vitamines behouden. Zo bent u altijd verzekerd van een gezonde en smakelijke maaltijd.

Uniek dubbel grillsysteem

Echte kookliefhebbers kunnen ook kiezen voor een 4-in-1 combimagnetron van Sharp. U kunt gebruik maken van de magnetron, hete lucht, quartz- en ondergrill of een combinatie hiervan voor de beste bereidingswijze van al uw gerechten.   Deze 4-in-1 combimagnetrons zijn uitgerust met een uniek dubbel grillsysteem, een quartz grill aan de bovenkant en een grill onder het draaiplateau. Zo is de bovengrill (quartz) uitstekend geschikt om gerechten te gratineren en zorgt de grill onder het draaiplateau altijd voor een krokante bodem, bij uitstek geschikt voor het bereiden van bijvoorbeeld pizza’s. Zo lekker heeft u uw pizza nog nooit gegeten!

Quartz grill

Alle Sharp combimagnetrons zijn voorzien van een speciale quartzgrill. Deze bestaat niet uit een conventionele gloeispiraal, maar uit zogenaamde quartz-lampen. Deze lampen hoeven niet voor te gloeien en zijn dus direct op temperatuur. Zo zijn uw gegrilde gerechten veel sneller klaar en bespaart u ook nog eens energie en dus geld. Bovendien zijn deze lampen zelfreinigend. Het kost u dus geen enkele moeite om de lampen schoon te houden.