Neem contact met ons op

A3 kantoorprinters en productieprintsystemen

Als u op zoek bent naar een A3 kantoorprinter of een snel en krachtig productieprintsysteem, bekijk dan eens ons Sharp-assortiment. Of het nu gaat om afdrukken in kleur of zwart-wit, apparatuur op instap- of het hoogste niveau, met een EFI Fiery controller of één van onszelf, er is een Sharp digitaal productieprintsysteem voor iedere reproruimte of postkamer.

Al onze productieprintsystemen en A3 formaat printers zijn, ondersteund door ons assortiment van Geoptimaliseerde softwareoplossingen om de mogelijkheden uit te breiden en de efficiëntie, beveiliging en het gebruiksgemak te verbeteren, niet alleen robuust genoeg voor het duurzaam hoogvolume productieprinten, maar ook uiterst eenvoudig in het gebruik en verrassend energiezuinig.

Het juiste model kiezen

Voordat u productieprintsystemen met elkaar gaat vergelijken, dient u te overwegen welke taken waarschijnlijk dienen te worden vervuld en welke printvaardigheden u in huis heeft.

Indien u al één of meer van onze A3 kantoorprinters of Multifunctionele Printers (MFP's) heeft en nadenkt over het uitbreiden van uw vloot met een Sharp productieprintsysteem of een van onze A3-formaat printers - misschien voor het afdrukken van verschillende gegevens of het verkrijgen van toonaangevende workflows met uitzonderlijke kleurengetrouwheid, dan is het de moeite waard om een model met een Fiery Digital Front End (DFE) in overweging te nemen.

Sommigen van onze modellen beschikken over een geïntegreerde Fiery Gateway, die kan schakelen tussen de controller van Fiery en van Sharp zelf om u het beste van beide werelden te geven.

Uniek bij Sharp is dat de Fiery Gateway ervaren gebruikers one-touch toegang geeft tot het toonaangevende Command WorkStation zonder hiervoor een aparte werkstation te hoeven installeren. Eventuele apparatuur- of media-aanpassingen die u wilt doorvoeren, kunnen direct vanaf het bedieningspaneel worden uitgevoerd. Zonder rommel of gedoe, gewoon directe en moeiteloze controle over uw gehele vloot digitale productieprintsystemen.

Elegante eenvoud

Als u in uw eerste digitale productieprintsysteem investeert en u beschikt nog niet over de vaardigheden of ervaring om één ​​van de meer geavanceerde DFE's te bedienen, dan wilt u misschien een Sharp productieprintsysteem kiezen die is uitgerust met onze eigen  volledig geïntegreerde controller.

In dit geval krijgt u een groot kleuren touchscreen met schuif- en aanraak bediening die elke verwerking vereenvoudigt. Omdat de meeste opdrachten van begin tot eind kunnen worden geautomatiseerd, is interventie van de gebruiker bijna niet nodig en er is weinig kans op fouten.

Elke Sharp productieprinter is in staat om hoogwaardige output in een breed scala van media te leveren. Eigenlijk hebben ze alles wat u van een eersteklas digitale productieprinter zou verwachten, behalve complexiteit!