Neem contact met ons op

Sharp brengt eerste 72 cels PV-zonnepaneel op de markt

Houten, 25.09.2017
Sharp heeft onlangs haar eerste 72-cels monokristallijne fotovoltaïsche PV-module op de markt gebracht, de NUSC360 (360W). Het highperformance zonnepaneel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in grootschalige commerciële installaties en onderstreept Sharps belangstelling voor de toepassingen van zonnepanelen in niet-woonomgevingen.

De 72 cels PV-module beschikt over de grootste capaciteit van Sharps assortiment polykristallijne en monokristallijne modules. Daarnaast is het de eerste module met PERC-technologie (Passive Emitter Back Cell), waarmee zowel de opname van zonlicht als de opname van elektronen wordt verbeterd. Hierdoor is de efficiëntie van de NUSC360 18,5% hoger dan van de standaardmodules.

De nieuwe PV-module is in het bijzonder geschikt voor grootschalige dak- of grondinstallaties die betrouwbare energievoorziening vereisen, zoals zonneparken, fabrieken of magazijnen. De NUSC360 is gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit en voldoet aan de sneeuwlasttest volgens IEC/EN61215 met 5400Pa. De zonnepanelen zijn daarom geschikt voor het gebruik in gebieden waar hevige sneeuwval kan voorkomen.

Voor meer informatie over de producten en oplossingen van Sharp Energy Solutions, klik hier.

Contact

Baudik de Vries
Country Manager Sharp Solar Benelux
Baudik.devries@sharp.eu ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Social