Neem contact met ons op

10 manieren waarop de Big Pad van Sharp samenwerking verbetert

Sharp is al jaren bezig met de ontwikkeling van interactieve displays die de samenwerking tijdens vergaderingen en in klaslokalen verbeteren. Vragen als: “Hoe blijven aanwezigen betrokken bij een les of presentatie?” en “Wat leidt aanwezigen meestal af bij bijeenkomsten?” staan steeds centraal bij die ontwikkeling. Onlangs bracht Sharp de PN-65SC1 op de markt, een interactief display dat op tien manieren de samenwerking in vergaderzalen en klaslokalen positief beïnvloedt. 

      1. Technologie die de gebruiker vertrouwen geeft

Een van onze klanten verwoordde het treffend: “We zoeken geen technologie waarmee je moet leren werken, we willen een oplossing die gewoon werkt. Dat hebben we gevonden bij Sharp”. Of je nu met een vinger of pen annotaties maakt op het scherm, met één of met vier personen gelijktijdig, met de Big Pad van Sharp ben je gegarandeerd van een snelle respons en schrijfervaring op een scherm - zoals het schrijven met een pen op papier. De Big Pad geeft de gebruiker het vertrouwen om een actieve bijdrage aan de meeting, presentatie of les te leveren. Gebruikers kunnen hun ideeën, opmerkingen en notities direct toevoegen middels eenvoudige en gebruiksvriendelijke software.   

       2. Draadloze verbinding met mobiele apparaten

Iedere Sharp Big Pad wordt geleverd met Touch Display Connect, waarmee tot  50 apparaten draadloos gekoppeld kunnen worden met het scherm. Op deze manier kunnen deelnemers aan de les of meeting makkelijk aantekeningen maken bij de getoonde content op hun eigen mobiele apparaat, eenvoudig informatie met elkaar en de Big Pad delen, als daar toestemming voor wordt gegeven door de presentator of leraar. Het is zelfs mogelijk om de Big Pad over te laten nemen door gebruikers.

3. Gebruiksvriendelijke PEN-software

Als technologie wordt ingezet om de samenwerking te verbeteren, moet deze wel door iedereen gebruikt kunnen worden. De gebruikersinterface van de Sharp Pen Software is daarom eenvoudig te bedienen. Het bedieningspaneel is voorzien van logisch gerangschikte pictogrammen die het gemakkelijk maken om de peninstellingen aan te passen en toegang te krijgen tot de verschillende functies. Tekst en afbeeldingen die op het bord zijn geschreven, kunnen eenvoudig worden opgeslagen op het USB-geheugenstick of direct per e-mail worden verzonden aan de gewenste ontvangers.

       4. 65-inch scherm met Full HD-kwaliteit

Te kleine letters, wazig beeld en een slechte kwaliteit van afbeeldingen maken de presentatie minder aantrekkelijk om naar de kijken. Daarom heeft het 65 inch display een Full-HD (1920x1080 pixels) resolutie, wat zorgt voor een gedetailleerd en levendig beeld. En dit biedt een aangename kijkervaring vanuit verschillende posities.

       5. One-touch bediening

Het is heel eenvoudig om gebruik te maken van de verschillende functies van het display. Veelgebruikte knoppen, bijvoorbeeld de aan- en uitschakelaar, het veranderen van de input en voor de volumeknoppen, bevinden zich aan de voorzijde van het display. Er zit ook een privacy-knop op de zijkant van het display, waarmee de gebruiker inhoud direct kan verbergen. Terwijl het scherm een gepauzeerd beeld op het display blijft weergeven, kan de gebruiker op de aangesloten pc werken zonder dat de aanwezigen de content kunnen volgen.

       6.  Minimaliseer schittering en vingerafdrukken

Documenten en lesmateriaal zijn altijd goed leesbaar op het display, ook bij fel licht. Het glas van het display wordt namelijk beschermd door een anti-reflectie laag die niet alleen weerspiegeling vermindert, maar ook de zichtbaarheid van vingerafdrukken minimaliseert.

7. Gebruiksvriendelijk ontwerp

Bij de ontwikkeling van het display is rekening gehouden met de verschillende gebruikers: de PN-65SC1 voldoet aan de CUD (Color Universal Design) -standaard*, een richtlijn voor kleurinstellingen die rekening houdt met de kleurbeleving van verschillende gebuikers.

* Gebaseerd op voorschriften opgesteld door de Color Universal Design Organization (CUDO),

8. Connectie met multifunctionele printapparatuur

Gescande documenten kunnen rechtstreeks worden geïmporteerd in de Pen Software vanaf een aangesloten multifunctionele printer (MFP). Aantekeningen of afbeeldingen die op het scherm zijn geschreven, inclusief handschrift, kunnen naar een PC worden gestuurd voor opslag of naar een MFP om af te drukken.

9. Webcamhouder

Gebruikers kunnen ook op afstand aan de meeting of les deelnemen. Er kan namelijk eenvoudig een webcam aan de bovenkant van het display worden bevestigd voor videoconferenties.

10. Ingebouwde luidsprekers

Gebruikers van de Big Pad zijn gegarandeerd van goed geluid. Dankzij de krachtige, ingebouwde soundbar zijn voor de meeste ruimtes geen extra luidsprekers nodig.

Wilt u meer informatie over of een demonstratie van de PN-65SC1, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu
​​​​​​​

Social