Neem contact met ons op

Betaalbare kwaliteit met de nieuwe 60-, 70-, 80-, en 90-inch monitoren

Sharp introduceert in juni een nieuwe lijn professionele monitoren die specifiek voor de vergaderzaal, of als digitaal informatiescherm zijn ontwikkeld. Hoge kwaliteit in beeld en geluid, een uitgebreide interface met aansluitingen als HDMI, VGA, LAN en RS232 en een stijlvol design met smalle rand.

Met deze nieuwe lijn monitoren speelt Sharp in op de toenemende vraag van bedrijven en onderwijsinstellingen naar displays voor vergaderruimtes, klaslokalen en digitale informatievoorziening in een betaalbare prijsklasse. Naast de 70-inch, die al enige tijd leverbaar is, zal Sharp in juni ook de 60 inch, 80 inch en 90 inch modellen uit de PN-Q-serie op de markt brengen.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “De PN-Q-serie biedt een ruime keuze aan schermformaten en zakelijke functies, allemaal binnen een aantrekkelijke prijsklasse. Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om die functies te kiezen die aan hun persoonlijke wensen voldoen. Zo zetten we een volgende stap in ons streven een uitgebreid assortiment aan oplossingen aan te bieden.”

Dankzij de UV2A-technologie en de anti-reflectiecoating bieden de schermen van de PN-Q-serie haarscherpe beeldkwaliteit. De ingebouwde high performance speakers zorgen voor een heldere en krachtige geluidsweergave. De displays kunnen worden aangesloten op een LAN-netwerk en via een RS232-kabel worden aangestuurd.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Social