Neem contact met ons op

Laptops voor de zakelijke gebruikers

Betrouwbare zakelijke laptops

Door middel van onze samenwerking met Dynabook bieden wij onze klanten betrouwbare zakelijke laptops van hoge kwaliteit en ondersteunende apparaten en diensten aan.

Onze reputatie als leverancier van hoogwaardige service en als leider in samenwerkings- en workflow-oplossingen betekent dat we ook rekening kunnen houden met uw wensen voor mobiel werken, waardoor u met een gerust hart meer tijd kunt besteden aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Wij helpen u bij het vinden van de juiste computer voor elk specialisme,van ultramobiele tabletmodellen voor mensen die altijd op pad zijn, tot krachtige werkstations
voor kantoormedewerkers.

 

 

Een apparaat voor iedere werknemer

De Dynabook business line-up (voorheen Toshiba laptops) is onze meest uitgebreide en gevarieerde serie zakelijke laptops ooit en is het ideale apparaat voor iedereen binnen uw organisatie. Van ultra mobiele, 2-in-1-computers voor mensen die altijd onderweg zijn, tot een krachtige werkstations voor medewerkers op een vaste plek; we werken met u samen om de juiste laptop voor elk specialisme te vinden. Maar vrees niet: een laptop op maat voor elke werknemer betekent niet dat het computerbeheer u hoofdpijn zal bezorgen, want dankzij een gemeenschappelijke software-image, energieopties en mogelijkheden voor dockingstations op de meeste modellen kunnen we het beheer van uw computers simpel en efficiënt houden. Alle apparaten in onze serie kunnen worden geconfigureerd om ook met de Toshiba Mobile Zero client te werken – zo kunt u de beste beveiliging bieden, zonder dat u iets aan mobiliteit inlevert.

Gebouwd voor mobiel werken

Portégé

Ultra mobiele pc's van 13,3 inch of kleiner, met krachtige Intel® Core™ vPro™ processors.

Lichtgewicht en een strak ontwerp

Ontworpen voor iedereen die het allerbeste in mobiel werken eist. Toonbeeld van miniaturisering, met schermgroottes tot 13 inch. De Dynabook Portégé-serie is elke uitdaging de baas en biedt professionele prestaties in een ultradun ontwerp. Met een Intel® Core™ processor tot en met de 8e generatie en een lange accuwerkduur kunt u meerdere taken in een handomdraai uitvoeren.

Gebouwd voor het ondernemen

Tecra

Perfect om dingen gedaan te krijgen, met schermen van 14 en 15,6 inch en een reeks aan extra connectiviteitsopties.

Productiviteit en efficientie

De Tecra laptops zijn ontworpen om u efficiënter te laten werken en bieden alles wat een zakelijke gebruiker zou willen en nodig heeft. De Dynabook Tecra laptops zijn ontworpen als de betrouwbare reisgenoot voor de drukbezette professional en biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid, stijlen mobiliteit. Deze slanke laptop voor zakelijk gebruik is gebouwd om lang mee te gaan en is het resultaat van 30 jaar ervaring. Uw medewerkers zullen blij zijn met een apparaat dat bestand is tegen beschadigingen, en zo uw meest gevoelige gegevens blijft beschermen.

Prestaties waarop u kunt vertrouwen

Satellite Pro

Kies uit een breed scala aan betrouwbare laptops, met schermgroottes van 13,3 tot 15,6 inch.

De beste functionaliteiten en prestaties

Elke Satellite Pro is ontworpen om in elke situatie de beste prestaties te leveren, elke Satellite Pro model heeft een uitstekende kracht, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke besturing. Vereenvoudig uw leven met een laptop uit de betrouwbare Satellite Pro serie. De verschillende configuraties zijn op maat gemaakt om uw productiviteit te verhogen. Met hoogwaardige onderdelen en een robuuste constructie biedt deze laptop de ondersteuning die u dagelijks nodig hebt voor uw werk.

De nieuwste technologie en handsfree computergebruik voor bedrijven

dynaEdge - our expertise in miniaturisation

Speciaal ontworpen voor bedrijven om de efficiëntie van supportmedewerkers te optimaliseren, zowel op afstand als op locatie. Middels verschillende montageopties kan een medewerkers handsfree support verlenen terwijl er vanaf een externe locatie meegekeken kan worden. 

 

 

Mocht er een specifieke wens zijn naar maatwerk, dan is dat ook mogelijk. Er zijn vele
configuraties te maken. Meer weten? Vul onderstaande formulier in en een vertegenwoordiger neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

loading

Uitstekende betrouwbaarheid

Een zeer geringe uitvalpercentage van 0,25%

Uw Dynabook laptop laat u niet in de steek. Met een uitvalpercentage van 0,25% zijn de Dynabook laptops extreem betrouwbaar. Wij hebben het volste vertrouwen in onze laptops. Mocht het voorkomen dat uw zakelijke laptop defect raakt en deze binnen de garantie valt, dan repareren wij de laptop gratis.

Waar moet u op letten bij de keuze voor een zakelijke laptop?

De keuze voor een zakelijke laptop lijkt vaak een moeilijke beslissing te zijn. Echter is het belangrijk om vooraf goed te inventariseren wat de behoeftes zijn van uw organisatie. De vragen die u zichzelf dient af te stellen zijn:

 • Hoe wordt mobiel werken ingezet binnen de organisatie?
  • Welke rol neemt de laptop in binnen de (toekomstige) organisatie?
 • Welke software dient er op de laptop te worden geïnstalleerd?
 • Zijn gebruikers altijd op kantoor of vaak onderweg?
 • Welke aansluitingen heeft de laptop nodig?
  • Welke extra connectiviteitsmogelijkheden zijn er nodig?
  • Is er naast LAN/ WiFi ook behoefte aan 4G/LTE
 • Met wat voor type scherm is de gebruiker het best geholpen?​
  • Hoe groot (aantal inches) dient het scherm te zijn? 
  • Dient het een touchscherm te zijn? 
 • Hoe werkt een gebruiker met de laptop?
  • Een gebruiker kan het verlangen hebben om bijvoorbeeld met een digitale pen te werken voor bijvoorbeeld het zetten van een digitale handtekening of schetsen te maken.

Waarom kiezen onze klanten voor Dynabook?

Onze klanten kiezen voor Dynabook vanwege het tijdloze ontwerp, kwalitatief en uniforme uitstraling. Met een gewicht vanaf 1 kilo zijn de Dynabook laptops niet alleen geschikt voor de mobiele medewerker, maar ook voor medewerkers met een vast werkstation. Alle laptops gaan minimaal 1 tot 2 werkdagen mee op één batterij. 

Profiteer van een optimale beveiliging

Daarnaast profiteert u van een optimale beveiliging met onder andere de Multi Factor Authenticatie (MFA), waarmee u middels biometrische authenticatie (vingerafdruk of gezichtsherkenning) een extra beveiligingslaag kan toevoegen, maar ook een standaard sleuf voor een Kensingtonslot. 

Met de in house BIOS geeft u beheerders meer beveiligingsfuncties en controle over hoe de verschillende apparaten worden gebruikt. Met één image voor alle Dynabook modellen beheert en beveiligt u eenvoudig alle laptops in uw organisatie – wat een enorme tijdswinst oplevert voor uw IT-beheerder!

Meer weten over onze zakelijke laptops? Hieronder vindt u onze productlijn. Staat uw model er niet bij? Geen paniek! Mocht er een specifieke wens zijn naar maatwerk, dan hebben we daar een antwoord op. Er zijn vele configuraties te maken.