Neem contact met ons op

Document solutions voor iedere omgeving

In 1972 introduceerden we met gepaste trots ons eerste kopieerapparaat. Tegenwoordig produceren we wereldwijd meer dan 13,5 miljoen printers/kopieerapparaten. Ons huidige aanbod bestaat uit krachtige oplossingen voor de kantooromgeving, bestaande uit  apparatuur voor document scanning, veelzijdige Multifunctionele Printers (MFP’s) en krachtige productieprintsystemen, aangevuld met een uitgebreid scala aan document management en andere softwareoplossingen.

Ons aanbod aan document oplossingen bestaat uit ruimtebesparende kantoorprinters, multifunctionele kleurenprinters en krachte productieprintsystemen. Al onze afdruksystemen kunnen gekoppeld worden met onze veelzijdige softwareoplossingen. 

Printen op kantoor

Voor grotere kantoren en werkgroepen bieden we een breed aanbod aan zwart-wit en kleuren MFP’s die voorzien in al uw behoeften ten aanzien van printen, kopiëren, scannen, document management en verwerking. Al onze Multifunctionele Printers kunnen worden voorzien met diverse afwerkingsmogelijkheden zoals automatisch vouwen, nieten en sorteren.

Sharp Multifunctionele printers

Voor grotere kantoren en werkgroepen bieden we een scala aan zwart-wit en kleuren MFP’s voor al uw behoeften ten aanzien van printen, kopiëren, scannen en document management, met een ruime keuze aan diverse afwerkingsmogelijkheden zoals automatisch vouwen, nieten en sorteren.

Productieprintsystemen

Indien u op zoek bent naar een interne oplossing voor het afdrukken van grote aantallen, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze snelle productieprintsystemen voorzien van een robuust design, en gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring, hebben een breed scala aan beheermogelijkheden en kunnen vele soorten volledig professioneel afgewerkte documenten, brochures en boekjes voor u produceren.

Softwareoplossingen

De veelzijdige en betrouwbare hardware is slechts één onderdeel van uw totale afdrukomgeving. Door hier één of meerdere softwareoplossingen aan toe te voegen, zult u in staat zijn om uw print- en kopieerkosten te verminderen, uw printers en voorraden efficiënter te beheren en de documentbeveiliging te verbeteren.

Document oplossingen voor iedere onderneming

Elke organisatie heeft verschillende behoeften als het gaat om documentverwerking. Sharp heeft een uniek aanbod voor iedere omgeving, of dat nou voor het midden- of kleinbedrijf of grote bedrijven is, Sharp voorziet in uw behoefte. 

Welke behoefte uw organisatie ook heeft, welke werkzaamheden u wilt uitvoeren, Sharp biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding.