Neem contact met ons op

Hoge afdruksnelheid en volume sterke punten nieuwe Sharp A3 MFP’s

Houten, 04.12.2018
Sharp voegt twee nieuwe modellen toe aan de A3 zwart-wit multifunctionele Advanced printerserie: de MX-M7570 en de MX-M6570. Deze nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) bieden – naast dezelfde krachtige verwerkingsopties als de nieuwste Sharp A3-modellen – een hoge afdruksnelheid als extra. Dankzij geavanceerde afwerkingsopties kunnen bedrijven snel grote hoeveelheden documenten afdrukken.

De twee nieuwe printers bieden diverse papierinvoer- en afwerkingsopties, die de kwaliteit van afdrukken en afwerken verhogen. De hoge doorvoersnelheid is mogelijk dankzij de maximum capaciteit van 6.700 vellen en de continue doorloop tijdens het printen. Dit levert namelijk een extra tijdsbesparing op: de toner kan worden vervangen zonder dat de lopende printopdracht wordt onderbroken. De duurzame apparaten zijn ideaal voor een werkomgeving waarin een hoge afdruksnelheid belangrijk is.

De nieuwe modellen hebben een maximale printsnelheid van 75 pagina’s per minuut. Daarnaast hebben ze andere tijdbesparende functies die de productiviteit verhogen, zoals het gebruiksvriendelijke 10.1 inch LCD-touchscreen voor bediening en een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. Alle MFP’s uit de Sharp A3-serie zijn voorzien van dezelfde interface, waardoor gebruiken en beheren altijd op dezelfde manier gaan, ongeacht het model, kleur of zwart-wit.

De MX-M7570 en MX-M6570 zijn geschikt voor werken op afstand. Bovendien kennen ze geen beperkingen qua bestandsformaten, dankzij de directe printoptie van MS-officebestanden via USB. De OCR-functie voor scannen maakt het makkelijk documenten snel te veranderen in bewerkbare en doorzoekbare Microsoft Office- of PDF-bestanden.

De MFP’s zijn eenvoudig te integreren in bestaande bedrijfsnetwerken, met bestaande netwerkapplicaties, mobiele netwerken en public-clouddiensten. Hierdoor is informatie overal en op elk moment toegankelijk en veilig te delen. De verschillende standaard cloudconnecties geven de gebruiker eenvoudig toegang tot veelgebruikte applicaties, zoals Microsoft OneDrive® for Business, SharePoint® Online, Box en Google Drive™, maar ook via Sharp’s beschikbare Cloud Connect-opties. Deze cloudverbindingen worden standaard meegeleverd op de MFP, hierdoor vereisen ze geen extra installatie.

Marco van Vliet, Product Marketing Manager bij Sharp: “Tijdens het ontwerpen van de MX-M7570 en MX-M6570 stond de klant centraal. Eenvoudige integratie en gebruiksgemak waren hierbij het uitgangspunt. Hierdoor maken onze nieuwe zwart-wit A3-MFP’s echt het verschil op de werkvloer.”

Alle modellen zijn uitgerust met uitgebreide beveiligingsopties van Sharp om data te beveiligen terwijl deze worden verwerkt, opgeslagen, gescand en afgedrukt. De apparaten beschikken daarnaast standaard over een serverloze pull print-oplossing, waarmee gebruikers hun printopdrachten voor authenticatie kunnen opslaan. Dit houdt in dat documenten alleen worden geprint wanneer de gebruiker bij het apparaat aanwezig is. Hierdoor blijven vertrouwelijke documenten niet onbeheerd achter.

De MX-M7570 en MX-M6570 zijn nu verkrijgbaar bij Sharp en gecertificeerde partners. Kijk voor meer informatie op de website van Sharp.

Contact

Marco van Vliet
Product Marketing Manager Document Solutions
Marco.vanvliet@sharp.eu

Bericht delen