Neem contact met ons op

Inspirerende technologie voor op kantoor

Tijdens het tweejaarlijkse evenement ‘Inspire Expo’ presenteerden we ons nieuwe productassortiment multifunctionele printers (MFP), interactieve displays en smart office solutions. Op het evenement waren ruim 600 genodigden aanwezig, waaronder partners, dealers en journalisten. We presenteerden het nieuwe productassortiment in een nagebouwde kantooromgeving om aan te tonen hoe de producten het beste tot hun recht komen. De aanwezigen werden rondgeleid door een receptie, postkamer, reproruimte en een vergaderruimte, waarin ze de nieuwe producten konden zien en testen.

MFP-assortiment
Het MFP-assortiment kreeg de grootste uitbreiding: vier productlijnen werden uitgebreid met nieuwe modellen en er werd een volledig nieuwe A4-lijn geïntroduceerd.  

A3-lijn
Aan de A3 MFP-lijn zijn tien nieuwe zwart-wit modellen toegevoegd. De nieuwe printers beschikken allemaal over dezelfde gebruikersinterface, net als de kleuren-modellen uit de line-up. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid over de gehele line-up identiek. De nieuwe modellen variëren onderling in printsnelheid (20-60 pagina’s per minuut) en afwerkingsopties.

Essential-lijn en Advanced-series
De nieuwe A3-modellen zijn onder te verdelen in de Essential-serie en de Advanced-serie. De modellen uit de Essential-serie zijn voorzien van de basisfuncties en kunnen door de klant zelf naar behoefte worden uitgebreid met meer geavanceerde functies. De Advanced-serie is standaard voorzien van geavanceerde functies zoals een dubbelzijdige originelenscanner, OCR, Office Direct Print, Cloud-connectiviteit en geavanceerde afwerkingsopties.

Productieprinters   
Aan de bestaande lijn productieprinters zijn twee nieuwe MFP’s toegevoegd, beide met uitgebreidere afwerkingsopties dan de bestaande modellen. De modellen zijn ontwikkeld zodat ook gebruikers in de kleinere kantooromgeving gebruik kunnen maken van geavanceerde afwerkingsopties. De productieprinters zijn standaard uitgerust met een Sharp print-controller, maar zijn ook uit te breiden met twee soorten Fiery® print-controllers. Er is een ‘embedded’ Fiery® optie die voor de meeste reproruimtes voldoende is. Daarnaast is er een externe Fiery® controller voor documentprofessionals die gebruik maken van de meest uitgebreide Fiery® software-suite.

A4-lijn
De compleet nieuwe A4-lijn zwart-wit MFP’s is een van de resultaten van de samenwerking met Foxconn. De printers beschikken over dezelfde gebruiksvriendelijke functies als de MFP’s uit de A3-lijn en kunnen worden gekoppeld aan clouddiensten en netwerktoepassingen.

Interactieve displays

Ook de interactieve displays hebben een update gekregen: tijdens Inspire Expo werd de eerste 4K Big Pad gepresenteerd. Het 4K interactieve display is zeer geschikt om gedetailleerde informatie te presenteren, zoals bouwtekeningen en analyses van bedrijfsdata. Het display ondersteunt Ultra HD-content voor een zeer heldere weergave. Bovendien kunnen gebruikers met een speciale pen of met hun vinger eenvoudig aantekeningen maken op het display.

Technologie van de toekomst

De Inspire Expo was de ideale gelegenheid om onze visie op ‘kantoortechnologie van de toekomst’ te presenteren. Zo werd het concept ‘AIoT’ (een combinatie van Artificial Intelligence en Internet of Things) gepresenteerd, waar onze R&D zich volop mee bezighoudt. Een van de eerste producten die in de toekomst op de markt zal komen, is de ‘Digital Assistent’, die met behulp van spraakherkenning en gezichtsherkenning een vergadering kan starten, de juiste documenten op een aangesloten display kan laten verschijnen en een verslag kan maken van een vergadering.

Daarnaast presenteerden we de eerste prototypes van een 8K-display en een 8K-videocamera. De producten zijn onderdeel van een 8K-ecosysteem dat wordt ontwikkeld.

Sharp Inspire Expo 2018 - Day 2

Sharp Inspire Expo 2018 - Day 1

Contact

Jesse Tolboom
Allround Marketeer
Jesse.Tolboom@sharp.eu

Bericht delen