Neem contact met ons op

Interactieve Displays & Whiteboards

Als het gaat om touchscreens en interactieve schermen zijn twee dingen doorslaggevend: uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit is een belangrijke reden om Sharps uitgebreide assortiment interactieve display oplossingen eens goed te bekijken.

In de vergaderzaal, in de studio of in het klaslokaal: onze interactieve oplossingen zorgen voor een echte ‘pen op papier’ ervaring, waardoor iedereen er op een natuurlijke en intuïtieve wijze gebruik van kan maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van lastige technologie - iedereen kan gewoon naar voren lopen en beginnen met het delen van informatie. En dat is nog maar het begin.

Met Sharps Display Connect-software kan iedereen die aan de vergadering deelneemt verbinding maken met onze interactieve beeldschermen -de Big Pads – en content bekijken (zoals tekst, afbeeldingen, foto's, video's en zelfs handgeschreven notities) en rechtstreeks vanaf zijn of haar tablet of andere mobiele apparaten content bekijken en bewerken. Dat is nog niet alles: zelfs als deelnemers in een andere ruimte werken, kan er nog gemakkelijk een bijdrage worden geleverd.

Superieure touchscreen monitoren

Onze interactieve schermen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn geschikt voor elke omgeving. De schermen hebben een heldere resolutie en maken gebruik van zeer responsieve touchscreentechnologie.

We merken dat technologie soms in de weg kan zitten. Daarom hebben we een gebruikersinterface en applicaties ontwikkeld die onze interactieve display oplossingen eenvoudig en intuïtief maken. Er is geen training nodig - alleen een snelle kennismaking is er nodig om aan de slag te gaan met creëren, communiceren en samenwerken.

Onze oplossingen zien er ook nog eens goed uit. Alle touchscreen monitoren, van de kleinste modellen voor de ‘kleine vergaderruimte (huddle meetings)’ tot de grootste interactieve oplossingen voor de veeleisende, bedrijfkritische toepassingen en educatieve omgevingen. De interactieve displays van Sharp hebben een elegant ontwerp met een dunne rand, dit zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen focussen op de content op het scherm.

Een serie veelzijdige interactieve display oplossingen

Onze kleinste interactieve touchscreens beginnen bij een compact formaat vanaf 40” inch (102 cm) dat zeker de aandacht trekt. Deze touchscreens zijn ideaal voor vergaderingen met maixmaal zes personen. Daarnaast kunnen deze touchscreens ook worden ingezet als bijvoorbeeld interactieve retaildisplay en voor de digital signage.

Ons grootste formaat interactieve display voor vergaderruimtes en klaslokalen  zijn de Big Pads van 80”inch (203 cm). Er kunnen tot wel drie van deze professionele touchscreens  aan elkaar worden gekoppeld, voor een veelzijdige interactieve oplossing voor bijvoorbeeld controlecentra, tentoonstellingen, moderne ontvangstruimtes en andere grote ruimtes.

Alle apparaten zijn geschikt voor videoconferenties en een aantal displays maken gebruik van Sharps Projected Capacitive Touch-technologie voor een uitzonderlijke, precieze nauwkeurigheid bij het schrijven op het scherm. Bijna alle interactieve displays zijn uitgerust met een Mini-OPS Slot, waarmee extra apparaten kunnen worden aangesloten en de functionaliteit wordt uitgebreid.