Neem contact met ons op

Mini OPS

Wat is Mini OPS?

In steeds meer schermen die Sharp op de markt brengt zit een Mini Open Pluggable Standard (OPS) slot. Deze door Intel ontwikkelde standaard biedt klanten de mogelijkheid een breed aanbod aan compacte en energie zuinige uitbereidingsmoludes in het scherm te integreren. Met deze modules kan de manier waarop content vanaf bijvoorbeeeld mobiele aparaten naar het scherm gestuurd wordt en hoe content op het scherm ontvangen en beheert wordt verbeterd worden.  

Mini OPS biedt flexibele geïntegreerde oplossingen voor zowel de interactieve touch- als gewone professionele displays. Mini OPS maakt het mogelijk functionaliteit aan schermen toe te voegen aan de meeste moderne, energiezuinige en slanke displays. 

Dit betekent niet alleen grote mogelijkheden voor innovatieve displayinstallaties en aantrekkelijke content, maar ook zijn uw Sharp displays met behulp van de Mini OPS makkelijker te onderhouden en beheren. 

Geen gesleep meer met kabels, geen randapparatuur, geen aparte stroomvoorzieningen. Met de Mini OPS levert uw Sharp display zinderende prestaties, vormt het een nette installatie en wordt u ontzien van mogelijke technische problemen die bij randappartuur zouden kunnen ontstaan. 

Mini OPS biedt u de mogelijkheid uw content bron te integreren. Met de optionele Mini OPS modules bent u verzekerd van de perfecte ondersteuning om indruk te maken op uw publiek

Mini OPS Module

PN-ZB03H Mini OPS HDBaseT Receiver

Deze ontvangst module is speciaal ontwikkeld om de overdracht  van HDMI- en andere videosignalen over lange afstanden te vergemakkelijken door middel van een CAT6-kabel, die u direct aansluit op het display. 

Geen extra kabels, geen aparte stroomvoorziening en geen andere externe apparaten die uw installatie complex en storingsgevoeliger maken. Volledig in het display geintegreerd en Plug-en-Play. 

Deze modelue is een HDBaseT ontvanger die u rechtstreeks in uw Sharp display kunt monteren, die data overdracht tot zelfs 4K ultra-high definition ondersteunt. De ideale oplossing voor elke Sharp display die ver weg van de videobron is gemonteerd. Naast het zenden van content heeft deze module ook een retourkanaal voor USB, waardoor een touchscherm of toestenbord gebruikt kan worden om de bron vanuit de Mini-OPS module aan te sturen.  

PN-ZB03PC Mini OPS PC

De PN-ZB03PC is een krachtige PC uitgevoerd in een Mini OPS module. Dankzij zijn krachtige, compacte, hoogwaardige solid state ontwerp is het de ideale keuze in uiteenlopende toepassingen. Doordat er geen ventilator aanwezig is en het design volledig solid state is, is de PC module uiterst betrouwbaar en duurzaam.  

Wanneer u geen losse PC wenst, maar een eenvoudige, nette en kabelvrije PC integratie in uw Sharp display is de PN-ZB03PC de perfecte match. De krachtige grafische chipset ondersteunt zelfs 4K ultra-high definition video output op 30Hz, en met twee USB3.0 aansluitingen is deze PC module zeer functioneel. Voorzien van Microsoft Windows 10 en vooraf zijn de belangrijkste applicaties al voor u geïnstalleerd. 

 

PN-ZB03W Mini OPS Wireless

De PN-ZB03W is de perfecte keuze als u een PC, tablets en smartphones draadloos wilt verbinden met een Sharp display. De PN-ZB03W is uitgerust met een krachige antenne die een draadloze verbinding met het scherm mogelijk maakt, zodat u optimaal kunt profiteren van voordelen uit de samenwerking tussen BYOD-apparatuur. Mac of PC, smartphone of tablet worden allemaal ondersteund. En, vanzelfsprekend, krijg je snel en gemakkelijk verbinding zonder externe kabels of voedingen. 

Naast de mogelijkheid om apparaten draadloos te koppelen, kunt u met de PN-ZB03W het scherm ook direct als whiteboard gebruiken. Door de ingebouwde whiteboard functionaliteit kunt direct aantekeningen maken op het scherm, zelfs zonder dat er een apparaat aan het scherm is verbonden. 

Kenmerken & Voordelen

De Mini OPS standaard breidt het bereik van digitale en commerciële displays en gebruikservaringen uit, enkele voordelen zijn:

  • Ventilatorloos ontwerp: verhoogt de betrouwbaarheid en reduceert het aantal bewegende delen, zelfs in de kleinste systemen. 
  • Design: Past in de meest moderne en smal vormgegeven displays. De afmetingen van Mini OPS zijn eens zo compact als die van conventionele OPS. 
  • Modern: Maakt gebruik van de voordelen van de nieuwste low-power, kostenefficiente Intel® processors. 
  • Nieuwe connectoren: ondersteunt zelfs hoge transmissiesnelheiden die zorgen voor prachtige beelden in 4k.
  • Energie-efficiënt: vermindert de energiekosten met de low-power oplossing.

Open Architecture

De Open Architecture benadering van Sharp's Mini OPS ondersteunt een flexibele installatie van displays. Daarnaast wordt het gebruik en het onderhoud van de displays vereenvoudigt. Upgrades en updates kunnen eenvoudig uitgevoerd worden. Omdat het ontwerp modulair is, zijn extra kosten die verbonden zijn aan upgrades en aanpassingen van uw installatie verleden tijd. Geen extra kabels (stroom, HDMI, VGA, USB), maar volledig integratie met het display. Het modulaire ontwerp biedt u tevens de mogelijkeheid uw display met Mini-OPS ook in de toekomtst te upgraden. 

Kostenefficiënt

Oplossingen op basis van de Mini OPS zorgen naast een kostenbesparingen voornamelijk voor gemak; een geïntegreerde module betekent dat er geen kabels of externe voedingen nodig zijn. Tevens vertaalt het lage energieverbruik van systemen die worden geïmplementeerd met de Mini OPS zich in een lagere energierekening, waardoor operationele kosten worden verminderd. 

Gebruiksituaties

Veel bedrijven of winkeliers hebben hun content bron, of PC, in een aparte ruimte staan. Maar als de afstand tot het scherm meer dan 5-10 meter is, is een standaard videokabel niet meer toereikend. De Mini OPS HDBaseT-module stuurt videosignalen over een netwerkkabel over afstanden tot zelfs 100 meter.

In een meldkamer, crisiscentrum of controleroom kan de Mini OPS module met ingebouwde draadloze functionaliteit de informatievoorziening stroomlijnen. Gegevens in de vorm van foto's of video's op mobiele apparaten kunnen snel worden gedeeld met een grotere groep. Alle relevante informatie is snel beschikbaar, waardoor op een collectieve en effectieve manier beslissingen genomen kunnen worden over de juiste vervolgstappen. 

Op drukke en hectische plaasten, zoals een luchthaven of winkelcentrum, zijn tijd en ruimte beperkt, maar is informatievoorziening cruciaal. De PN-ZB03PC Mini Ops PC is robuust en betrouwbaar, stil en energiezuinig en gebouwd om te werken in de meest veeleisende omgevingen, waarbij het voortdurend aanbieden van accurate en consistente informatie van vitaal belang is. 

In een vergaderruimte of op een werkplek waar collega's met elkaar samenwerken is het effectief kunnen delen van informatie vandaag de dag essentieel. De PN-ZB03W module voor draadloos samenwerken zorgt ervoor dat u Sharp Big Pad een draadloos toegangspunt wordt voor content vanaf diverse mobiele appartaten, zoals laptops, tablets en smartphones.