Neem contact met ons op

Netwerkbeveiliging

Uw gegevens lopen gevaar. Ze kunnen worden gewijzigd, gestolen of onderschept, op het moment dat ze worden doorgestuurd via uw netwerk of het internet. Het beveiligen van uw MFP's voorkomt dat apparaten worden gebruikt bij een geavanceerde cyberaanval en beschermt de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen. Of u nu scant, afdrukt of informatie deelt, Sharp zal u helpen uw gevoelige gegevens te beschermen door middel van:

• gegevensencryptie op het apparaat

• versleutelde Adobe PDF-bestanden

• gebruik van SSL-protocollen

• e-mail encryptie

Sharp ontving als eerste MFP-fabrikant ter wereld een Common Criteria-certificering en bereikte tevens als eerste EAL-niveau 4 voor een gegevensbeveiligingspakket (Data Security Kit, DSK). We worden nu ook erkend als de eerste fabrikant die voldoet aan de HCDPP-standaard (Hard Copy Device Protection Profile). Netwerk- en gegevensbeveiliging blijven fundamentele onderdelen van Sharps MFP's en printers, met een reeks standaard en optionele beveiligingsfuncties en -tools die zijn ontworpen om gegevens die zijn opgeslagen op het apparaat of nog in overgang zijn naar het apparaat, te beschermen.

Er is ook een intelligente netwerkinterface en firewall die de toegang tot specifieke computers op een netwerk kan beperken en selectief elk protocol of elke servicepoort op elk apparaat kan in- of uitschakelen.

Of u nu uw MFP's wilt beveiligen of het beveiligingsbeheer van uw printervloot wilt centraliseren, wij kunnen u een unieke set van tools bieden waarmee IT-beheerders een consistent afdrukbeveiligingsbeleid kunnen beheren om eenvoudiger:

• uw apparaten te verbinden, controleren en beheren vanaf één intuïtieve centrale console

• uw eigen netwerk- en afdrukbeveiligingsbeleid naadloos en zonder problemen te creëren en te implementeren

• naleving van de meest recente beveiligingsvoorschriften, waaronder de AVG, te bereiken