Neem contact met ons op

Nieuwste grootformaat display van Sharp met hogere resolutie en betere pixelweergave

Houten, 30.05.2016

Houten, 30 maart 2016 – Sharp Europe brengt vandaag haar 80 inch UHD-grootformaatscherm (Large Format Display, LFD) op de markt, de PN-H801. Het is het eerste professionele 4K-display met een dergelijk uitgebreid kleurengamma. Het PN-H801-display is speciaal ontworpen voor retailers in het luxere segment die behoefte hebben aan instore displays met een levendige kleurweergave. Dankzij de UV²A LCD-beeldtechnologie hebben de monitoren een veel groter kleurbereik dan standaard grootformaat schermen. Advertenties en foto’s worden levensecht weergegeven: ideaal voor het creëren van de gewenste merkbeleving.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “We zagen de frustratie bij bedrijven die veel tijd en geld investeren in het creëren van hoogwaardige, hoge resolutie advertenties en visuals, terwijl de huidige LCD-technologie deze beeldkwaliteit vervolgens niet kan weergeven. Het PN-H801-display voor digitale informatievoorziening is met een hogere resolutie en betere pixelweergave een oplossing voor de beperkingen van de huidige LCD-technologie. Sieraden zien er nog mooier uit, voedsel nog smakelijker en details worden nog scherper weergegeven. De PN-H801 zal leiden tot meer aankopen, tot een verbeterde instore klantbeleving en een ‘wow-effect’ onder klanten.”

4K-Content vergt veel van de bandbreedte en daarom beschikt de PN-H801 ook over een eigen, ingebouwde 4K-mediaspeler. Deze eenvoudige ‘Plug & Go-oplossing’ zorgt ervoor dat het scherm Full HD-video’s en 4K-fotomateriaal kan weergeven zonder dat daarvoor een computer of een lokaal netwerk nodig is. De monitoren beschikken over dunne aluminium randen en kunnen zowel in een horizontale als in een verticale opstelling geïnstalleerd worden. Ze kunnen permanent aan blijven staan en bieden een veelzijdige en betrouwbare beeldweergave, speciaal ontwikkeld voor retailers en bedrijven die in hun werkzaamheden behoefte hebben aan een zeer gedetailleerde kleurenweergave.

De PN-H801 is vanaf nu verkrijgbaar.

Eigenschap
Voordeel
Uitgebreid kleurengamma
Dankzij het uitgebreide kleurengamma kunnen zelfs rood- en groentinten weergegeven worden die normaal niet zichtbaar zijn op LFD-schermen. Het resultaat is een gedetailleerde beeldweergave met levendige kleuren, ideaal voor luxe retailomgevingen.
4K-resolutie met UV2A LCD-technologie
Het UHD-display met Sharps UV2A LCD-technologie biedt hoogwaardige beeldkwaliteit, speciaal ontwikkeld voor gedetailleerde weergave van grote datasets en foto’s.
Ingebouwde 4K-mediaspeler
Met eenvoudige ‘Plug & Go–oplossing’ voor het afspelen van Full HD-video’s en 4K-fotomateriaal op locaties waar IT-ondersteuning beperkt is.
Permanent aanstaan
De duurzame PN-H801 is geschikt voor veeleisende toepassingen waarbij apparaten die permanent operationeel zijn van essentieel belang zijn. Doordat het scherm zonder ventilator kan functioneren en voorzien is van een temperatuursensor, kunnen de kosten voor onderhoud en exploitatie tot een minimum worden beperkt.


Contact

Ronald Huijbregts

Manager Sales & Marketing Visual Solutions
ronald.huijbregts@sharp.eu

Social