Neem contact met ons op

Onderwijsgroep Galilei kiest voor multifunctionele printers van Sharp

Houten, 09.01.2018
Onderwijsgroep Galilei (OG Galilei) heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met Sharp Electronics Benelux voor het leveren van de complete printdienstverlening. Het contract bestaat uit onder meer de levering, inrichting en het onderhoud van 36 multifunctionals. Ruim 4.800 leerlingen en 500 medewerkers, verdeeld over 6 locaties, kunnen binnenkort printen, scannen en kopiëren met een hoge kwaliteit. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van Sharp was doorslaggevend bij de keuze voor de leverancier.

André Kok, Key Accountmanager bij Sharp Electronics Benelux: “We zijn blij dat OG Galilei voor ons heeft gekozen. Onze producten passen goed bij grote onderwijsinstellingen die rekenen op constante kwaliteit en snelheid van de printdienstverlening en waar veiligheid van documenten een grote rol speelt. Dat OG Galilei voor ons kiest met een langdurig contract, getuigt van veel vertrouwen in onze organisatie.”

OG Galilei wordt gevormd door 6 scholen in het openbaar voortgezet onderwijs. De scholen bieden onderwijs op ieder niveau en ondersteunen leerlingen in hun voorbereiding op de toekomst. De verschillende locaties van de onderwijsgroep zijn gevestigd in Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Links: André Kok, Key Accountmanager Sharp
​​​​​​​Rechts: Paul Slier, Bestuurder OG Galilei

Volg ons ook op:


 • Twitter
 • YouTube
 • LinkedIn

  Contact

  Wilbert Hendriks
  ​​​​​​​
  Sales Manager Direct Sales & Marketing
  wilbert.hendriks@sharp.eu

  Bericht delen