Neem contact met ons op

Optimised Managed Services

 • Optimised Managed Services

  In het hedendaagse bedrijfsleven is het moeilijker dan ooit om concurrerend te blijven. De klanten, het management en de medewerkers willen allemaal meer bereiken, met minder te besteden.

  Met Optimised Managed Services identificeren en faciliteren we uw overgang naar nieuwe apparatuur, methodes en processen. Dit alles geeft medewerkers een verbeterde toegang tot informatie, waardoor zij productiever worden, het management kosten bespaart en uw klanten genieten van een nog betere ervaring.

  Optimised Managed Services zullen niet alleen de toegang tot en de visualisatie van uw gegevens verbeteren door een geavanceerde werkflow en efficiëntere samenwerking, maar ook de manier waarop u met informaat omgaat en verwerkt. Het dienstenaanbod varieert van het aanpakken van specifieke bedrijfsfuncties tot een volledig plan voor het gehele bedrijf - aangepast aan uw behoeften.

  Het vijfstappenplan - van ontdekking tot doorlopende en continue optimalisatie – dient  als strategisch raamwerk bij elke samenwerking. Dit plan is toegespitst op daadwerkelijke  samenwerking, flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit zorgt ervoor dat een samenwerking in elk stadium gestart kan worden. Ons professionele team zorgt ervoor dat het gehele proces leidt tot efficiënter en productiever werken.

  De dienstverlening is gebaseerd op ons aanbod van Optimised Software Solutions, professionele diensten, tools, management, rapportages en onze bekroonde hardware producten.

 • Optimised Document Services

  Optimised Document Services verenigt onze Managed Print Services, printproductie services en Managed Content Services. Door een reeks veilige, configureerbare verticale diensten aan te bieden, bieden we een onmiddellijk en voortdurend concurrerend voordeel aan onze klanten.

  We helpen u uw printkosten te reduceren en introduceren veilige en betrouwbare mobiele printoplossingen on geautomatiseerde workflows. Wij beschikken over de tools die u in staat stellen efficiënter samen te werken, veiliger informatie te delen en sneller tot beslissingen te komen. Ook met het maximaliseren van de mogelijkheden voor uw mobiele medewerkers kunnen wij u ondersteunen.

  Onze consultants nemen de tijd om inzicht te verkrijgen in uw behoeften en prioriteiten, zodat ze aanbevelingen kunnen doen voor investeringen om uw printprocessen te optimaliseren. Door de inzet van Sharp-technologieën en ons schaalbare software-ecosysteem, kunnen wij ervoor zorgen dat uw medewerkers over de juiste informatie beschikken op het moment dat ze deze nodig hebben.

  Onze technologieën en diensten zijn modulair en geïntegreerd. Dit wil zeggen dat deze in elke volgorde uitgerold kunnen worden, zelfs over een langere tijdsperiode als dat beter bij uw budget past.

 • Managed Print Services

  Veel bedrijven zijn afhankelijk van processen als printen en scannen om goed te kunnen functioneren, maar de meeste bedrijven hebben niet de tijd, middelen of vaardigheden om hun printers effectief te beheren. Zonder een gecentraliseerde aanpak kunnen de kosten voor onnodige administratieve handelingen en de kosten voor verbruiksmaterialen oplopen, terwijl de totale bedrijfsprestaties worden vertraagd.

  Terwijl Sharp printers en MFP's altijd al uitstekende prestaties en betrouwbaarheid hebben geboden, kunt u met Sharp Managed Print Services (MPS) direct uw printkosten tot maximaal 30% verlagen*. U kunt ook stapsgewijs meer kosten besparen als MPS wordt ingezet in combinatie met een breder portfolio van Sharp's zakelijke technologieën en diensten.

  Of u nu slechts één of een volledig park aan apparaten heeft, Sharp MPS maakt het beheren van uw printerpark gemakkelijker en veiliger. Onze consultants zullen u helpen met het beoordelen en verbeteren van uw algehele aanpak van printen en scannen. Om zo samen met u een afdrukbeleid te ontwikkelen dat foutieve afdrukken vermindert, verspilling tegengaat en u controle laat uitoefenen op toekomstige afdrukstromen, terwijl de printervaring voor gebruikers sterk wordt verbeterd.

  *Bron; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"