Neem contact met ons op

Over Sharp Solar

Meer dan een eeuw innovatie

Sharp vindt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen uit die de maatschappij en het bedrijfsleven ten goede komen. Ons credo is vandaag de dag nog hetzelfde als toen: streven naar uitmuntendheid.

Ons verhaal begon met de uitvinding van een altijd scherp, mechanisch potlood (vandaar de naam 'Sharp'). Daarop volgde een gestage stroom van innovatieve producten. Zo brachten we de eerste Japanse tv's en radio's op de markt en 's werelds eerste LCD-rekenmachines. Dat was echter nog maar het begin.

Een eeuw later innoveren we nog steeds met bekroonde producten op uiteenlopende gebieden als Document Solutions, Managed Services, Visual Solutions, Energy Solutions en Point of Sale als tastbaar bewijs.

60 jaar aan expertise op het gebied van zonne-energie

Sharp is al sinds de begindagen van het onderzoek naar en de ontwikkeling van fotovoltaïsche zonne-energie, meer dan 60 jaar geleden, een drijvende kracht in de fotovoltaïsche industrie. Dankzij voortdurende innovatie slaagde Sharp erin om zijn positie als mondiale speler in de fotovoltaïsche sector (residentiële, commerciële & industriële installaties en zonne-energiecentrales) decennialang te handhaven. Geen enkel ander zonnepanelenmerk heeft het zo lang volgehouden in de zeer concurrerende zonne-energiesector, die vele faillissementen heeft gekend. Bekijk via onderstaande link onze mijlpalen op het gebied van zonne-energie!

Fotovoltaïsche energie van Sharp

Sharp heeft wereldwijde merkbekendheid verworven en beschikt over een brede productportfolio dat veel meer omvat dan zonnepanelen. Dit uitgebreide producassortiment beschermt Sharp beter tegen marktschommelingen in afzonderlijke bedrijfstakken dan niet-gediversifieerde PV-merken. Een extra waarborg voor onze garanties. Sharp maakt producten binnen de volgende branches: smarthome, smart offices, entertainment, onderwijs, gezondheid, beveiliging, industrie en auto's.

PV-zonnepanelen van Sharp zijn altijd een veilige keuze. Dit komt doordat wij ons richten op het leveren van bewezen technologie die strenge tests heeft doorstaan en nog tientallen jaren zal presteren. Ons PV-assortiment omvat monokristallijne panelen met halve cellen in verschillende maten voor residentiële, commerciële en industriële zonne-energiesystemen en zonnepaneelparken die vele megawatts genereren.

Duurzaamheid

De waarden oprechtheid en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Deze waren al belangrijk voor de oprichter van Sharp, Tokuji Hayakawa. Sharp streeft al sinds zijn oprichting naar wederzijdse welvaart met de maatschappij en belanghebbenden. Door vast te houden aan onze bedrijfsfilosofie blijven wij toegewijd aan het vervullen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en aan ons streven om een bedrijf te zijn dat in de samenleving bekend staat en wordt vertrouwd.

Sharp blijft het Global Compact van de Verenigde Naties steunen als ondertekenaar van de 10 beginselen die betrekking hebben op mensenrechten, arbeid, milieu, anticorruptie en conflictmineralen. Verder heeft Sharp in haar Eco Vision 2050 milieudoelstellingen voor de lange termijn geformuleerd op het gebied van klimaatverandering, recycling van hulpbronnen en veiligheid en beveiliging.

Tier 1 - Vertrouw op Sharp voor uw projecten

Bloomberg New Energy Finance Corporation rangschikt Sharp doorlopend als Tier 1. Dit is een onafhankelijk bewijs van onze financiële gezondheid als onderneming en moduleproducent. Slechts een klein deel van alle PV-fabrikanten komt op deze strenge lijst terecht. Tier 1-leveranciers worden geselecteerd op basis van hun kredietwaardigheid.

Ontmoet ons zonne-energieteam

Ons internationale team bestaat uit unieke persoonlijkheden, maar onze passie voor fotovoltaïsche energie en de gedrevenheid om samen met onze partners te werken aan een groene toekomst verenigen ons. We zijn trots op de hoogwaardige zonnepanelen  die we produceren en de garanties die we bieden. Het merendeel van onze collega's werkt al meer dan tien jaar voor Sharp. Sommige teamleden beschikken inmiddels over tientallen jaren PV-ervaring.

Het team van Sharp Energy Solutions is al meer dan 25 jaar gevestigd in Hamburg (Duitsland). Ons kantoor in Hamburg is de thuisbasis van onze Solar Service, Marketing, Sales, Sales Development, Sales Support, Product Engineering en Management Teams. Daarnaast zijn er een aantal Sales Managers werkzaam in heel Europa (Polen, Spanje, Nederland, Engeland) om onze klanten in die landen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Blijf of de hoogte van ontwikkelingen rondom Sharp

In de nieuwssectie vindt u altijd de laatste socialemediaberichten van het Twitter-kanaal van Sharp Energy Solutions, evenals alle persberichten. Er is ook een link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij raden alle PV-installateurs en -distributeurs aan om zich te abonneren op onze nieuwsbrief voor regelmatige productupdates en speciale aanbiedingen.

Zonnepanelen   |   Ondersteuning op het gebied van zonne-energie   |   Nieuws op het gebied van zonne-energie   |   Over Sharp Solar

Volg SHARP Solar EMEA op LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor installateurs, distributeurs en projectpartners.