Neem contact met ons op

Persbericht

Partners demonstreren Sharp-technologie tijdens ISE

Amsterdam, 9 februari 2016 – Een aantal partners van Sharp Europe geeft tijdens Integrated Systems Europe (ISE) interactieve demonstraties met professionele displays en oplossingen van Sharp. Zo laat Crestron een realtime teleconferentie zien met behulp van Room Lync op een 80 inch Big Pad. ~Sedna demonstreert haar software voor digitale informatievoorziening voor retailers en Arrow PC toont Fastbox PC, die speciaal ontwikkeld is voor de Big Pad. De demonstraties vinden plaats op de stand van Sharp: hal 11, stand E76. Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing bij Visual Solutions Sharp Electronics Benelux: “Dankzij onze investeringen in R&D hebben we hoogwaardige oplossingen voor de bedrijfsomgeving op de markt kunnen brengen en een sterke marktpositie kunnen bewerkstelligen. Vooral onze interactieve flatpanel- displays doen het erg goed. Nu breiden we ons assortiment verder uit en investeren we in partners die net als wij geloven in technologie die inspireert tot meer creativiteit, meer productiviteit en beter samenwerken in het bedrijfsleven. Wij concentreren ons volledig op de manier waarop informatie verandert en hoe organisaties hier beter op in kunnen spelen. Onze stand laat hier een aantal mooie voorbeelden van zien.” Sharp is de trotse partner van de volgende bedrijven:

Arrow OEM Computing Solutions (Arrow OCS)

Arrow OCS maakt onderdeel uit van Arrow Electronics Inc. en is een van Sharps partners op het gebied van design engineering, mondiale integratie en logistiek en value added-diensten. Arrow OCS toont de Sharp Fastbox PC, die speciaal ontwikkeld is voor de Big Pad. Arrow OCS toont tevens een oplossing die speciaal ontwikkeld is voor 10 bit-kleurkalibratie, waarmee kleuren nauwkeuriger kunnen worden weergegeven.

~Sedna GmbH

~Sedna GmbH levert oplossingen voor digitale informatievoorziening, multi-touch- en besturingsystemen. Met software zoals ~Sedna Presenter en ~Sedna Touch biedt het bedrijf organisaties een uitgebreid pakket hulpmiddelen om unieke brand messaging te creëren. Tijdens ISE demonstreert ~Sedna hoe het bedrijf een e-signage-netwerkinfrastructuur gebaseerd op ~Sedna Presenter-software gebruikt om in de hele Sharp-stand de juiste content weer te geven op het juiste beeldscherm en op het juiste moment.

SmartPerform

SmartPerform is een gestandaardiseerde software-oplossing, waarmee gebruikers interactieve brand experiences kunnen creëren. Of de SmartPerform-software nu gebruikt wordt als een informatie-surface voor een multi-touchscherm tijdens een rondetafelbijeenkomst, als intuïtieve interface voor een vergaderruimte of in een showroom of tijdens een beurs: SmartPerform zorgt voor geoptimaliseerde werkprocessen, verhoogde efficiëntie en kostenbesparing. Tijdens ISE demonstreert SmartPerform haar software op de PN-80TC3-Big Pad.

BasICColor

BasICColor levert een uitgebreid aantal kleurmanagementoplossingen voor gekleurde, digitale informatiestromen. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties waar een accurate kleurweergave van cruciaal belang is: fotografen, printshops – zoals bij proefdrukken en printen – archieven en musea. BasICColor toont tijdens ISE haar kalibratiesoftware op de PN-H801, een monitor die beschikt over een levendige kleurweergave dankzij een uitbreiding van het kleurengamma.

Crestron

Crestron Electronics is een toonaangevend leverancier van besturings- en automatiseringssystemen. Het bedrijf levert geïntegreerde oplossingen, die de toepassing van technologie voor audio-, video-, verlichtings- , computer- en IP-systemen in vergaderaccommodaties, hotels, klaslokalen, auditoria en thuis veel eenvoudiger maken. Crestron toont op de stand van Sharp de nieuwe Crestron Room Lync 2 (RL2), een oplossing voor videoconferenties. Deze oplossing combineert intuïtieve aansturing van de ruimte met de functies van Microsoft Lync 2013 voor samenwerken. Crestron koppelt op de stand van Sharp twee Big Pads aan elkaar met behulp van RL2 om een videoconferentie te simuleren.

ProGraphics

ProGraphics is gespecialiseerd in werkstations en grafische kaarten. Het bedrijf levert complexe maatoplossingen voor hardware. Daarnaast biedt ProGraphics – onafhankelijk van de fabrikant van oplossingen – service en consultingdiensten aan een groot aantal verschillende organisaties zoals scholen, productiebedrijven en financiële instellingen. ProGraphics gebruikt haar kennis en ervaring om onder meer de 8K-content te leveren voor de 140 inch 8K-videowall op de stand van Sharp.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu

Social