Neem contact met ons op

PN-80TC3

  • BIG PAD voor de meest veeleisende zakelijke omgevingen
  • 80" (203.2 cm) diagonaal schermgrootte
  • Vlotte en responsieve P-CAP 10-punten touch tot 4 gebruikers
  • Naadloos vlakke rand voor optimale configuratie met meerdere schermen
  • Unieke UV2A LCD technologie voor hoge visuele helderheid
  • Veel geprezen Pen software voor intuïtief schrijven, tekenen en aantekeningen maken
  • SHARP Display Connect voor nieuwste BYOD draadloze interconnectiviteit
  • SHARP Touch Viewer Software voor organiseren van gegevens waaraan samengewerkt wordt

Overzicht

Sharp's BIG PAD PN-80TC3 is het ultieme premium model voor zakelijke afspraken op kantoor en veeleisende kritische werkomgevingen waarin samengewerkt wordt. Voortbouwend op een uniek pionierend IWB nalatenschap, vertegenwoordigd de PN-80TC3 Sharp's nieuwste innovatieve inzichten en ongeëvenaarde ervaring als het op geoptimaliseerde en specifieke touchscreen-oplossingen aan komt.

Voor state-of-the-art samenwerking met uitstekende vlotte geprojecteerde capacitieve (P-CAP) touch-technologie, vindt Sharp’s nieuwste vlaggenschip de 80” BIG PAD teamwerk opnieuw uit met Creatieve, Productieve en Beslissende vergaderingen voor professioneel samenwerken.

Sharp’s premium 80” BIG PAD is uitgerust met snelle, responsieve en intuïtieve geprojecteerde capacitieve 10-punten multi-touch, welke geoptimaliseerd is voor veeleisende vergaderzalen, leslokalen en kritische war-room omgevingen. Verhoogde team-communicatie en het vastleggen van alle creatieve uitdrukkingen betekend dat de beste omstandigheden voor beslissende en productieve samenwerking bereikt is.

De veelgeprezen, slimme en intuïtieve SHARP Pen software opent nieuwe deuren voor brainstormen, uitwisselen van ideeën en knopen doorhakken. Krachtig, flexibel en technologisch innovatief, Sharp's BIG PAD PN-80TC3 biedt een uitstekend platform voor samenwerking om creativiteit te bevorderen, productiviteit van vergaderingen te vergroten en verhoogt effectieve besluitvorming.

Een BIG PAD gebruiken is goed. Gebruik van twee BIG PADs in de krachtige Multi-scherm configuratie is beter! BIG PADs kunnen onderling verbonden worden om als één oppervlak voor samenwerking te functioneren. De nieuwe SHARP Touch Viewer applicatie biedt ook een gemakkelijk de gebruiken interface en bestandssysteem om data te verzamelen en te organiseren van verschillen samenwerkingsprojecten.

Downloads

Specificaties