Neem contact met ons op

Windows collaboration display

  • Gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en ondersteund door Microsoft Teams
  • Laat content eenvoudig zien en horen met de ingebouwde 4K USB Media Player en speakers
  • Volledige integratie met Microsoft Office 365
  • Start snel en eenvoudig een vergadering met enkel een USB-C-kabel
  • Heldere en opvallende 4K-beeldweergave met geïntegreerde touch functionaliteiten (direct optical bonding)
  • Zeer responsieve PCAP 10-punts touch, zonder opstaande randen
  • Geïntegreerde IoT-sensoren (voor temperatuur, licht, luchtkwaliteit en bezetting)
  • Eenvoudig, draadloos delen van schermen vanaf Windows, Android en andere apparaten

Overzicht

Het Windows collaboration display van Sharp is een interactief scherm van de nieuwste generatie 4K 70 inch. Het display voldoet aan alle Microsoft-specificaties, wat een optimaal gebruik van ruimtes mogelijk maakt, productiviteit bevordert en samenwerking optimaliseert in vergaderingen, directiekamers, trainingsruimtes, technische ruimtes en veel andere locaties.

Met het Windows collaboration display wordt elk type vergadering productiever gemaakt door een eenvoudige verbinding met het display om ideeën te delen in een omgeving die volledig is geoptimaliseerd voor comfort en efficiëntie. Het Windows collaboration display van Sharp werkt optimaal met de Microsoft 365 collaboratie tools en Microsoft Teams en is gecertificeerd voor Skype voor business.

De ingebouwde IoT-sensoren verzamelen realtime gegevens over ruimtegebruik en omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Het is daarnaast ook mogelijk om verbinding te maken met het Microsoft Azure Digital Twins cloudplatform als onderdeel van gebouwenbeheer.

Het Windows collaboration display van Sharp bevat een geïntegreerde 4K-camera en een zeer goede microfoon (met een bereik van 4-6 m) en luidsprekers, voor een zeer effectieve oplossing voor videoconferenties. De 8m lange, hoge kwaliteit USB-C-kabel biedt een eenvoudige enkele verbinding voor alle video, audio, aanraking en netwerk gegevens en vermindert de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het instellen van vergaderapparatuur.

Het is tijd om vergaderingen te houden waar gebruikers eenvoudig binnenlopen, aansluiten en beginnen met samenwerken.

Downloads

Specificaties