Neem contact met ons op

MX-B350W

 • Printen, scannen, kopiëren, faxen
 • Pagina's per minuut: 35 Zwart-wit
 • Papiercapaciteit: standaard 550, max. 1.150 vel
 • Compacte A4 zwart-wit MFP
 • Standaard afdrukken vanaf mobiele apparaten
 • Netwerk scannen in kleur voor het snel digitaliseren van documenten
 • Dubbelzijdig afdrukken als standaard
 • Robuuste beveiligingsfuncties (voldoet aan de GDPR/AVG wetgeving)

Overzicht

De compacte MX-B350W A4 zwart-wit MFP biedt u snel en gemakkelijk printen, kopiëren en scannen met een afdruksnelheid van maximaal 35 pagina’s per minuut. De MX-B350W biedt met alle snelheid en efficiëntie datgene wat u van een groter apparaat verwacht, maar is compact genoeg om overal te gebruiken waar u maar wilt.

Met de standaard ingebouwde draadloze connectiviteit kunt u een geheel nieuwe manier van werken ontgrendelen, die ervoor zorgt dat dingen sneller en met minder inspanning gedaan worden. Het biedt u de flexibiliteit om vanaf mobiele telefoons en tablets te werken, evenals op desktops en laptops, en uw MFP op de meest ideale locaties te plaatsen. Bovendien kunnen gescande documenten met Sharpdesk Mobile eenvoudig worden opgeslagen op een mobiele apparaat of kunt u bestanden die erop zijn opgeslagen direct afdrukken.

Als u een drukke werkomgeving heeft, zoals bijvoorbeeld een receptie waar de tijd kostbaar is, is de MX-B350W perfect voor het snel digitaliseren van documenten; de MFP biedt full colour netwerk scanning met meerdere scanbestemmingen; heeft een ingebouwde duplexmodule voor het maken van dubbelzijdige kopieën en afdrukken; een RSPF geschikt voor invoer van 50 pagina's (documenteninvoer voor enkelvoudige doorvoer) die documenten tot 40 images per minuut kan scannen en ook nauwkeurig ID- en visitekaarten kan scannen.

De MX-B450W printer heeft een grote capaciteit van 1.150 vel (inclusief een optionele extra papierlade). Maar de standaard papierlade, evenals de multi-handinvoerlade, bieden al ruimte aan een breed scala aan papierformaten, waaronder A6 formaat en media tot 220 gram. De printer kan dus gemakkelijk omgaan met verschillende persoonlijke of werkgroep behoeften, terwijl er gedurende de dag weinig gebruikersinterventie vereist is.

De MX-B450P beschikt standaard over een aantal eenvoudig te gebruiken functies:

 • een 5-regelig LCD-bedieningspaneel met duidelijke en beknopte informatie;
 • Scanner programmatoetsen die vaak gebruikte instellingen opslaan voor eenvoudige bediening met één druk op de knop;
 • een USB-poort aan de voorzijde, wat betekent dat u direct kunt afdrukken vanaf of scannen naar een USB stick.


Met zijn moderne ontwerp en ruimtebesparende modulaire configuratie hebben we ook robuuste beveiligingsfuncties ingebouwd die uw documenten en apparaten beveiligen. Deze MFP past in elke werkomgeving, of u nu een desktopcomputer of een staande configuratie nodig hebt.

Downloads

Specificaties