Neem contact met ons op

MX-M2630

  • Printen, scannen, kopiëren, faxen en documentverwerking
  • Pagina's per minuut: 26 zwart-wit
  • Papiercapaciteit: Std. 650 Max. 6.300 vel
  • 7-inch LCD-display met unieke multi-touch bediening en easy modus voor snelle en directe navigatie naar de MFP functies
  • De Print Release functie biedt gebruikers de mogelijkheid printopdrachten op een netwerk MFP pas vrij te geven na authenticatie (max. 5 MFP's) *1
  • Optioneel uit te breiden met diverse afwerkingsmogelijkheden, Postscript en een Wireless LAN adapter
  • Een korte opwarmtijd helpt om het energieverbruik te verlagen en de productiviteit te verhogen
  • Geavanceerde beveiligingsmogelijkheden voor optimale bescherming van uw data/documenten

Overzicht

De MX-M2630 A3 zwart-wit multifunctionele printer biedt een reeks opties en upgrades, waardoor het aanpasbaar is aan uw toekomstige behoeften. Het optimaliseert de productiviteit en is ideaal voor elke drukke werkgroep die hoogwaardige uitvoer en op zoek is naar veelzijdigheid.

Met de standaard Print Release-functie kunnen gebruikers documenten verzenden en opslaan op een hoofd-MFP, deze fungeert dan als een server, zodat afdrukopdrachten veilig kunnen worden vrijgegeven op maximaal vijf aangesloten netwerkklare apparaten * 1. Optionele workflow verbeterende functies omvatten Single Sign-On cloud-connectiviteit, mobiele connectiviteit via Wi-Fi of NFC, vanaf USB direct printen van MS Office-bestanden, OCR voor scannen naar doorzoekbare PDF en Scannen naar Office bestandsformaten.

De MX-M2630 heeft een kantelbaar 7-inch LCD-kleurenscherm. Dit bedieningsscherm biedt de mogelijkheid om veelgebruikte pictogrammen te slepen en neer te zetten voor eenvoudige aanpassingen van het startscherm en biedt directe toegang tot een verkorte handleiding. De dagelijkse bediening van het apparaat is eenvoudig en intuïtief; gewoon aanraken, tikken, knijpen en verspreiden of vegen voor directe toegang tot elke functie of instelling, inclusief een geavanceerde preview-functie.

Met print- en kopieersnelheden tot 26 ppm in zwart-wit, een standaard dubbelzijdige documenteninvoer met een capaciteit van 100 vel en een scansnelheid van maximaal 80 images per minuut dragen allemaal bij aan het verhogen van de efficiëntie en productiviteit. Bij een afdrukresolutie van 600 x 600 dpi zorgt onze procescontrolefunctie voor een constant hoge beeldkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina. Dankzij een maximale papiercapaciteit van 6.300 vel en ondersteuning voor een breed scala aan media (tot A3W en 300 g / m²), kan dit apparaat moeiteloos uiteenlopende afdrukopdrachten verwerken. Daarnaast biedt een verscheidenheid aan afwerkingsopties zoals nieten in de rug, handmatig nieten, perforeren of nietloos hechten voor nog meer veelzijdigheid.

De MX-M2630 maakt gebruik van de nieuwste energiebesparende technologie van Sharp. Een korte opwarmtijd en een laag energieverbruik zijn bedoeld om geld te besparen en uw milieudoelstellingen te ondersteunen.

*1 - Vereist MX-HD16 harde schijf als de MX-M2630 wordt ingesteld als het primaire apparaat voor de Print Release functie.

Downloads

Specificaties