Neem contact met ons op

PN-V701

  • 70 inch Video Wall Display voor 24/7 gebruik
  • 1920 x 1080 pixels met een lichtintensiteit van 700cd/m2
  • Een 4,4mm rand tussen actieve gebieden
  • Contrast 4000:1
  • Geavanceerde UCCT kalibratietechnologie voor kleuruniformiteit
  • Mini OPS aansluiting voor uitbreidingsmogelijkheden
  • De mogelijkheid om tot 5x5 schermen te koppelen
  • IPS Display Technologie

Overzicht

De Sharp PN-V701 is een originele en unieke Sharp Video Wall, speciaal ontworpen voor Video Wall toepassingen en multi-screen installaties. De PN-V701 zet een nieuwe benchmark in de professionele, opvallende retail signage en veeleisende digitale signage toepassingen. De displaymodule is speciaal ontworpen voor een breed aanbod van 24/7 toepassingen in de retail, transport, gastvrijheid, ontvangstruimtes, lobby's, commando- en controlekamers en andere bedrijfs- en publieke ruimtes. Met een elegante, maar robuuste behuizing biedt de PN-V701 een krachtige beeldvorming, gebruiksgemak en installatie.

De nieuwste LED-achtergrondverlichtingtechnologie maakt het mogelijk om de breedte van de randen en kastdiepte te minimaliseren en weegt Sharp's 70” PN-V701 slechts 37kg aan totaalgewicht. Met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, uitstekende duurzaamheid en robuust mechanisch ontwerp kan het scherm in staande of liggende modus worden geïnstalleerd.

Sharp's geavanceerde UCCT (Uniform Color Calibration Technology) zorgt voor een perfecte kleurenuniformiteit voor elke display gekoppeld aan de Video Wall. Dit betekent dat elke beeldschermmodule in de fabriek gekalibreerd wordt en dat direct op het display onderhoud kan plaatsvinden om individuele schermen aan te passen, te kalibreren of op elkaar af te stemmen.

De PN-V701 is uitgerust met een Intel® Mini-OPS aansluiting, die compatibel is met de Sharp HDBaseT 2.0 module (PN-ZB03H). Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang tot een geïntegreerde HDBaseT ontvanger, voor toepassingen die langere kabellengtes vereisen.

Met zijn hoge contrast en helderheid is de PN-V701 een opvallende, originele en unieke aanvulling op het uitgebreide Sharp-displayportfolio.

Downloads

Specificaties