Neem contact met ons op

PN-V701

  • 70” (176.6cm) Video Wall Display voor 24/7 gebruik
  • 1920 x 1080 Pixels met 700cd/m2
  • Een 4,4mm rand tussen actieve gebieden (2,9mm/ 1,5mm)
  • Contrast 4000:1
  • Geavanceerde UCCT (Colour Uniformity Calibration Technology)
  • Mini OPS slot voor uitbreidingsmogelijkheden
  • 5x5 Multi-screen Capability (Enlargement) internal

Overzicht

De Sharp PN-V701 is echt een origineel en unieke Sharp Video Wall, speciaal ontworpen voor Video Wall toepassingen en multi-screen installaties. De PN-V701 zet een nieuwe benchmark in een hoogprofiel, opvallende retail signage en veeleisende digitale signage toepassingen. De displaymodule is speciaal ontworpen voor een breed aanbod van 24/7 toepassingen in de retail, transport, gastvrijheid, ontvangstruimtes, lobby's, commando- en controlekamers en andere bedrijfs- en publieke ruimtes. Met een elegant, maar robuuste behuizing biedt de PN-V701 een krachtige beeldvorming, gebruiksgemak en installatie.

Met de nieuwste LED-achtergrondverlichting technologie, die een dunne en ondiepe kastdiepte mogelijk maakt, is Sharp's 70 "PN-V701 opvallend makkelijk te gebruiken, met slechts 37KG aan totaalgewicht. Met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, uitstekende duurzaamheid en robuust mechanisch ontwerp kan de monitor worden geïnstalleerd in portret of landschap modus.

Sharp's geavanceerde UCCT (Uniform Color Calibration Technology) zorgt voor een perfecte kleurenuniformiteit voor elke display gekoppeld aan de Video Wall. De geavanceerde UCCT betekent dat elke beeldschermmodule in de fabriek gekalibreerd wordt en dat direct op het display onderhoud kan plaatsvinden om individuele schermen te kunnen aanpassen, kalibreren of op elkaar af te stemmen.

De PN-V701 is uitgerust met een Intel® Mini-OPS slot, die compatibel is met de Sharp HDBaseT 2.0 module (PN-ZB03H). Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang tot een geïntegreerde HDBaseT ontvanger, voor toepassingen die langere kabellengtes vereisen.

Met zijn hoge contrast en helderheid is de PN-V701 een opvallende, originele en unieke aanvulling op het uitgebreide Sharp-displayportfolio.

Downloads

Specificaties