Neem contact met ons op

Professionele Displays

Sharps assortiment professionele displayoplossingen leveren een uitstekende schermresolutie en uitzonderlijke betrouwbaarheid in kleur voor elke omgeving waar effectieve visuele communicatie essentieel is.

Drukke winkelcentra, bedrijf kritische controlecentra, vrijetijds- en uitgaanscentra, onderwijsinstellingen, vergaderzalen, lobby's,  en conferentiecentra, onze grootformaat digital signage schermen met superieure 4K resolutie bieden voordelen voor al deze ruimtes.

Wat maakt dan het verschil tussen ‘gewone’ en professionele displayoplossingen? Een van de elementen is de resolutie. Sharp maakt bij een deel van haar modellen gebruik van een 4K resolutie, wat ervoor zorgt dat de content helder en tot in de fijnste details wordt weergegeven – ook voor het publiek op afstand. Dit is slechts één van de redenen waarom professionals kiezen voor Sharp displays.

Professionele displays voor iedere omgeving

Controlekamers en winkelcentra kiezen voor onze professionele displays omwille van de hoge betrouwbaarheid en helderheid, zodat ze opvallen in ruimtes met veel omgevingslicht. Daarnaast zijn ze ontworpen zijn voor 24/7 gebruik.

Bovendien kunt u dankzij onze professionele monitoren, afhankelijk van het model en de toepassing, profiteren van slimme connectiviteit en cloudgebaseerde dynamische content. Hierdoor wordt de juiste boodschap, op het juiste moment en voor het juiste publiek overgebracht.

Ons assortiment professionele displayoplossingen is uitermate geschikt voor retail toepassingen. De monitoren kunnen zowel in portret- als landschapsmodus geinstalleerd worden (en in sommige gevallen zelfs naar boven of naar beneden gericht). Met onze videowall oplossingen kan een onbegrensde en adembenemende content ervaring gecreëerd worden.

Digital signage van Sharp – de keuze van professionals

Voor elke toepassing waarbij precisie en helderheid essentieel zijn, biedt Sharp een geschikt display. Compacte touchscreens, grootformaat-retaildisplays, 4K resolutie, uitzonderlijke kleuren, eenvoudig contentbeheer, 24/7 betrouwbaarheid, laag stroomverbruik - wat u ook zoekt in een professionele display, u vindt het bij Sharp.

Bovendien zijn sommige professionele displays voorzien van een Mini-OPS Slot uitbreidingsfunctie, waarmee externe apparaten van derden kunnen worden aangesloten, hierdoor kunt u de functionaliteiten van uw display nog verder uitbreiden.