Neem contact met ons op

Voordelen van professionele monitoren

Monitoren

Sharp Visual Solutions investeert voortdurend in technologie, waardoor de vruchten geplukt worden van innovatie en digitale beelden die op sprekende, nieuwe manieren gepresenteerd worden. De monitoren van Sharp zijn beschikbaar voor toepassing in het onderwijs, vergaderruimtes, missiecontrolecentra, in de vrijetijds- en entertainmentbranche alsook in talloze retaillocaties in prominente straten.

De markt voor professionele monitoren is in de afgelopen jaren  voortdurend en aanzienlijk gegroeid, in grote mate gedreven door de retailsector, waar het draait om kleurechtheid en realistische beelden. Sharp’s signage-oplossing voor de retailsector maakt gebruik van intelligente mogelijkheden om schermen van informatie te voorzien, middels geïntegreerde oplossingen zoals cloud-gebaseerde dynamische content aansturing voor eenvoudig beheer en onderhoud.

Videowalls

Videowalls van Sharp zijn de perfecte oplossing om verbazingwekkende details te tonen over een groot monitor oppervlak, zonder concessies te doen aan de gedetails van beelden of de bestandsgrootte. Onze videowalls hebben gegarandeerd een grote impact. Met een hoge helderheidsgraad en de betrouwbare kwaliteit die zorgen voor een 24/7-werking, zijn Sharp's videowalls te vinden in vele winkels, op luchthavens en in crisiscentra  en controlekamers.

Kwaliteit

Hoewel de prijs van een monitor is een belangrijke factor bij een aankoopbeslissing is, zijn eindgebruikers steeds meer op zoek naar kleurechtheid en uniformiteit in helderheid en kleur – kort gezegd een betere pixelkwaliteit. In dat kader gaat de vraag naar hoge resolutie samen met de wens voor betere kleuren. Sharp´s professionele monitorportfolio is verder uitgebreid met de toevoeging van 4K UHD-monitors, die de belofte van meer en betere pixels nakomen. Dit kan voornamelijk in de retailsector leiden tot meer interesse in luxeartikelen, een verbeterde kijkervaring en uiteindelijk in meer tevreden klanten.

Sharp treedt naar buiten als innovator op het gebied van monitortechnologie, voor mensen die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor alledaagse zaken. Op hetzelfde moment is Sharp de partner bij uitstek voor verbazingwekkende kijkervaringen van vandaag en morgen.

Functies professionele monitoren:

 • Professionele monitoren & Commerciële-monitoren

  Betrouwbaarheid

  Professionele grootformaat LCD-monitoren en commerciële-monitoren Sharp zijn ontworpen om waar dan ook, wanneer dan ook en voor welke doeleinde dan ook te functioneren. Deze solide LCD-monitoren van Sharp zijn ideaal voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen. En omdat deze monitoren geen mechanische ventilatie nodig hebben, functioneren ze stil, met maximale betrouwbaarheid en minimale stofopname. Elk commercieel monitor van Sharp heeft een gelimiteerde ter plekke reparatie garantie van 3 jaar, die betrekking heeft op het panel, achtergrondverlichting, onderdelen en  arbeidsloon.

  Beeldkwaliteit

   Als u uitzonderlijke beeldkwaliteit nodig hebt, dan leveren de meeste commerciële grootformaat LCD-monitoren van Sharp een volledige 1920 x 1080 (1080p) of UHD-resolutie (3840x2160), vanuit nagenoeg elke analoge of digitale RGB-bron of HD-videobron. Duidelijke tekst en complexe graphics zijn uiterst scherp en helder zichtbaar. Of het nu om Digital Signage, commandocentra of videoconferenties gaat: de PN-serie produceert heldere, opvallende beelden.

  Veelzijdigheid

  Bent u op zoek naar een betere manier om videoconferenties te houden? Digital Signage? Grootformaat informatiescherm voor horeca of stadions? U vindt dit alles en nog veel meer in Sharp's assortiment van commerciële LCD-monitoren. Dun en licht, dus gemakkelijk te monteren. Bij de PN-serie hebt u de keuze uit verticale of horizontale installatie, om te kunnen voldoen aan uiteenlopende content en toepassingen. De PN-serie is beschikbaar in afmetingen variërend van 42" (107 cm diagonaal) tot 90" (229 cm diagonaal) en is ideaal voor diverse toepassingen: videoconferenties, Digital Signage, CAD/simulatie, zakelijke toepassingen, overheid/onderwijs, sportarena's en gebedshuizen. Via de Enlarge Display (zoom-modus) kunnen installaties met tot wel 5 x 5 monitors uit Sharp's PN-serie* samen geplaatst worden voor een uitzonderlijk grote, indrukwekkende videowall.

  *Voor sommige installaties kan extra hardware van derden vereist zijn.

 • Ontwerp

  Dunne behuizing

  Een nieuwe behuizing en dunner profiel zorgen voor een modern ontwerp, terwijl een metalen afwerking het ethische karakter en de hoge kwaliteit van het scherm onderstreept. 

  Lichtgewicht ontwerp

  Door innovaties in LCD onderdelen en materialen, is het gewicht van de monitoren gereduceerd in vergelijking met andere modellen. Dit maakt transport en installatie van de monitoren een stuk makkelijker.

  Ingebouwde speakers

  De ingebouwde 10 watt per kanaal stereo speakers zorgen ervoor dat er geen behoefte meer is naar externe audiosystemen. Deze aan de achterzijde gemonteerde speakers zijn ideaal om audio over te brengen, evenals het gebruik van achtergrondmuziek. Een audio in- en uitgang op het scherm zorgen  voor een makkelijke connectie met externe audiocomponenten. Middels de optionele PN-ZB01 is er ook een voor verstrekte audio uitgang beschikbaar, daarnaast zijn er ook losse stereospeakers (10W+10W) beschikbaar.

  Handgrepen voor een veilige installatie

  Handgrepen zijn inbegrepen bij elke monitor om een veilige installatie te kunnen waarborgen. Deze handgrepen kunnen worden afgenomen wanneer de monitor is geïnstalleerd.  Alle modellen hebben optionele ingebouwd VESA-compatibele montage gat om een veilige installatie met andere ophangsystemen te kunnen waarborgen.
   

 • Uitbreidbaarheid

  ID Coding

  Met gebruik van het RS-232C interface, kan iedere Sharp LCD monitor eenvoudig  worden bediend en gemonitord vanuit een centrale locatie. Elke monitor kan zijn eigen unieke ID code worden toegewezen om aan/uit, input en scherminstellingen aan te kunnen passen. 

  Agendafunctie

  Voor een optimaal gebruik is er een planningsfunctie beschikbaar. Dit stelt de gebruiker in staat om tot op acht verschillende instellingen voor het automatisch opstarten en afsluiten van de monitors voor te programmeren. Dit kan gespecifieerd worden  per dag, week of op een bepaalde tijd. Naast het automatisch in- en uitschakelen kan ook een bronkeuze meegegeven worden. 

  Beheer via webbrowser

  Sharp PN-E reeks LCD monitoren kunnen gemakkelijk bediend worden door gebruik te maken van de web-interface die via een browser op afstand benaderd kan worden. 

  SNMP ondersteuning

  Monitorstatus, gebruikstijd en andere parameters kunnen worden gemonitord vanuit een lokaal netwerk  op basis van het Simple Network Management Protocol (SNMP). 

 • Andere hoofdfuncties

  Geen ventilator

  De LCD-monitoren van Sharp handhaven een constante luchtstroom en voeren warmte af zonder gebruik te maken van mechanische ventilatoren, die stof aantrekken en lawaai maken.

  Ingebouwde temperatuursensor

  Een ingebouwde sensor detecteert een stijgende temperatuur in de monitor. Het achtergrondverlichtingssysteem wordt automatisch aangepast om de temperatuur op operationeel niveau te houden.

  Power On Delay

  Om de belasting van de stroomtoevoer te reduceren wanneer een aantal monitors tegelijkertijd ingeschakeld worden, staat de PN-E-serie een tijdsvertraging toe tussen het opstarten van elke monitor, als deze deel uitmaken van een videowall of installatie met meerdere monitors.

  Logboek opslag

  De logboek opslag functie bewaart gegevens ten aanzien van de werking van het scherm, signaalwisselingen en informatie over gebruiksonregelmatigheden. Dit kunnen we vervolgens gebruiken voor het optimaliseren van probleemoplossingen, waardoor onze servicemonteurs snel en efficiënt kunnen werken. 

  Hardware diagnose

  De functie hardware diagnose detecteert onregelmatigheden in de stroomvoorziening en andere indicatoren. Deze onregelmatigheden worden weergegeven op de monitor. 

  E-mail notificatie

  De e-mail notificatie functie stelt beheerders in staat om zich automatisch via op een vooraf bepaald email adres te laten informeren ten aanzien van eventuele onregelmatigheden en storingen.

  Automatische afstelling

  Wanneer er iets verandert aan de signaalinput past de monitor zich automatisch aan.

Video Wall Monitoren

 • Monitorfuncties videowalls - PN-V-serie

  Overzicht

  Met de dunste omlijsting in de klasse 60”* zet de PN-V-serie de standaard voor videowalls met meerdere schermen. De verticale en horizontale modus, de volledige led-achtergrondverlichting en de nagenoeg naadloze overgangen helpen u indrukwekkende videowalls te creëren in nagenoeg elke afmeting en elk formaat.

  * Op basis van gepubliceerde informatie voor LCD-panelen met afmetingen van 60" of groter.

 • Enlarge Display (zoom-modus)

  (voor maximaal 25 monitors)

  De Enlarge Display-modus kan vanuit een pc een beeld uitspreiden over maximaal 25 monitors (in een 5 x 5-configuratie). De framebreedte-aanpassingsfunctie elimineert foutieve uitlijning nagenoeg volledig en verbetert het ingezoomde beeld op een multi-screenmonitoren zelfs.

 • Volledige led-achtergrondverlichting

  Uniforme helderheid met laag energieverbruik

  Om de PN-V-serie meer uniforme helderheid te geven dan conventionele CCFL*-achtergrondverlichting, heeft Sharp over het gehele paneel direct achter de laag vloeibare kristallen led-elementen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat multi-screenmonitoren van Sharp helder, mooi en uniform zijn.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp

 • PN-ZR01 (voor de PN-V60X-serie) & PN-ZR01A (voor PN-V551) bedieningskits

  (Wordt apart verkocht)

  Als een van de monitoren in een multi-screenconfiguratie is voorzien van een afstandsbedieningssensor, kunnen alle monitoren op handige wijze bediend worden met een enkele afstandsbediening. En om een verdere energiereductie te bewerkstelligen, past een helderheidssensor de helderheid van de achtergrondverlichting automatisch aan, afhankelijk van het omgevingslicht.

 • Nagenoeg onbeperkte monitormogelijkheden

  Dankzij de ultradunne omlijsting van de PN-V-serie zijn de overgangen tussen aangrenzende monitoren met slechts 6,5 mm (voor de PN-V60X-series)* en 3,5 mm (voor de PN-V551)* nagenoeg naadloos. Bij gebruik in een videowallconfiguratie zorgt dit voor de weergave van scherpe en indrukwekkende beelden van nagenoeg elke afmeting en elk formaat. En met de gecertificeerde 24/7-betrouwbaarheid, een beperkte onsite-garantie op onderdelen en arbeidsloon van 3 jaar, alsook de ENERGY STAR®-certificatie, is de PN-V-serie uitzonderlijk betrouwbaar.

  * Omvat niet de kloof tussen de monitors.

 • Creëer dynamische videowalls

  Eenheden: cm (afmetingen bij benadering, inclusief de breedte van de omlijsting)

  Nagenoeg elk aantal monitors uit de PN-V-serie kan samengevoegd worden om een indrukwekkende multiscreen-videowall te creëren. Deze configuraties kunnen bediend worden via de RS-232C of via een netwerk.* Het bedieningsgemak en de gemakkelijke integratie vereenvoudigen het ontwerpen en installeren van een geavanceerde videowall van nagenoeg elke afmeting en vorm.

  Het PN-ZB01 input/output-expansieboard is vereist voor aansturing via een netwerk van de PN-V60X-serie. De PN-V551 omvat een ingebouwde netwerkinterface.