Neem contact met ons op

Sharp breidt A4-serie uit met nieuwe zwart-wit MFP’s en printers

Houten, 01.10.2018
Sharp heeft vier nieuwe zwart-wit-modellen aan haar A4-portfolio toegevoegd. De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en MX-B350P / MX-B450P printers bieden snelheden tot 45 pagina’s per minuut en draadloze connectiviteit verbindingsstandaard om dagelijkse printopdrachten op kantoor eenvoudiger te maken.

Sharp heeft vier nieuwe zwart-wit-modellen aan haar A4-portfolio  toegevoegd. De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en MX-B350P / MX-B450P printers bieden snelheden tot 45 pagina’s per minuut en draadloze connectiviteit verbindingsstandaard om dagelijkse printopdrachten op kantoor eenvoudiger te maken.

De vier modellen zijn ontworpen voor gebruik in de meest diverse kantoorruimtes en bevatten draadloze connectiviteit, waardoor gebruikers eenvoudig kunnen printen vanaf mobiele apparaten, tablets en laptops, ongeacht of ze aan hun bureau zitten of in een vergaderruimte. Gebruikers kunnen via een app, Sharpdesk Mobile, documenten scannen en afdrukken maken vanaf hun mobiele apparaat.

De nieuwe A4-printers zijn eenvoudig in gebruik met een 5-regelig LCD-bedieningspaneel dat op een duidelijke manier informatie weergeeft. Met behulp van de USB-poort aan de voorkant kan er direct worden gescand en geprint van en naar de USB-drive. De MX-B350W /MX-B450W MFP’s beschikken over de functie om kleurenscans te maken. Gebruikers kunnen daarnaast veelgebruikte scanopties makkelijk op het display instellen en weergeven voor een eenvoudige herhaling.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager bij Sharp, zegt: “We zijn blij dat we ons A4-portfolio kunnen uitbreiden en klanten meer printmogelijkheden kunnen bieden. Elke werkvloer heeft verschillende behoeften en verschillende technische faciliteiten. Onze vier nieuwe monochrome-modellen bieden features voor productiviteit die je zou verwachten van complexere apparaten, terwijl ze eenvoudig in gebruik zijn.”

De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en de MX-B350P / MX-B450P printers zijn compatibel met Sharp’s Remote Device Manager, een oplossing waarmee IT-managers en netwerkbeheerders MFP’s en printers centraal kunnen beheren. De apparaten bieden daarnaast ook een hoge mate van beveiliging met netwerk-encryptie en authenticatiemogelijkheden. De nieuwe A4-modellen hebben een hoge beveiligingsstandaard en maken gebruik van onder andere netwerk-encryptie en authenticatiemogelijkheden. In het kader van de AVG is de beveiliging van vertrouwelijke informatie erg belangrijk en daarom biedt Sharp ook op deze modellen uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.

Sharp werd onlangs door Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) erkend als “Meest betrouwbare Monochrome Copier MFP merk”. Deze award wordt eens in de drie jaar uitgereikt aan de fabrikant met het meest betrouwbare productportfolio, gebaseerd op de resultaten van BLI-onderzoek.

De MX-B350W / MX-B450W MFP’s en MX-B350P / MX-B450P printers zijn vanaf nu beschikbaar via Sharp en zijn partners. Voor meer informatie bezoek de website

Contact

Wilbert Hendriks
Marketing Manager Benelux 
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen