Neem contact met ons op

Sharp brengt ‘betaalbare’ 90 inch display voor digital signage op de markt

Houten, 18.09.2017
Sharp heeft haar assortiment PN-Q-displays uitgebreid met een 90 inch model. Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf de PN-Q-lijn, die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven die op zoek zijn naar displays voor vergaderzalen en digital signage-toepassingen in een betaalbare prijsklasse. Met de toevoeging van het nieuwe formaat bestaat de PN-Q-lijn nu uit vier formaten: 60, 70, 80 en 90 inch.

Dankzij de UV2A-technologie en de anti-reflectiecoating bieden de displays van de PN-Q-serie haarscherpe beeldkwaliteit. De displays kunnen op afstand worden bediend via RS232 of LAN, waardoor ook de displays eenvoudig te bedienen zijn, die op lastig te bereiken locaties gemonteerd zijn.

Daarnaast heeft Sharp onlangs twee vernieuwde modellen uit de PN-R-lijn op de markt gebracht. De geüpdatete 60 en 70 inch PN-R-displays met een helderheid van 700 cd bieden een veelzijdige oplossing voor signage-toepassingen voor continu gebruik. De displays zijn speciaal ontworpen voor drukke locaties zoals luchthavens.

De displays van de PN-R- en PN-Y-serie kunnen op diverse manieren geïnstalleerd worden: naar beneden gericht (face-down) of naar boven gericht (face-up) en in verticale of horizontale positie. Daarnaast zijn ze voorzien van een Mini Open Pluggable Specification (OPS) uitbreidingsslot, waarmee eenvoudig functies kunnen worden toegevoegd. Dankzij de Mini-OPS-module kunnen bijvoorbeeld meerdere apparaten tegelijkertijd aan het display worden gekoppeld en kunnen verschillende gebruikersapplicaties op het display worden toegepast.

Voor signage-toepassingen in bedrijfskritische omstandigheden zijn de PN-R-displays nu ook verkrijgbaar in een formaat van 90 inch.

De nieuwe en de geüpdatete modellen uit de PN-R- en PN-Q-serie zijn vanaf nu verkrijgbaar. Meer informatie over het digital signage portfolio is te vinden op www.sharp.nl.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Social