Neem contact met ons op

Sharp brengt productieprinters met Fiery®-toegang op de markt

Houten, 07.06.2016

Houten, 7 juni 2016 – Sharp voegt twee nieuwe modellen zwart-wit printers toe aan haar assortiment, de MX-M1055 en MX-M1205. De modellen zijn Sharps eerste digitale zwart-wit productiesystemen die beschikken over een One Touch Fiery® Gateway Key. IT-beheerders hebben daarmee direct toegang tot Fiery® Command WorkStation-software vanaf het bedieningsscherm. Dankzij de software kunnen zij eenvoudig workflows beheren via de gebruikersinterface, zonder dat daarvoor extra hardware nodig is.

Beide productiesystemen beschikken over een kantelbaar 15,4 inch LCD-bedieningsscherm, waarvan de werking lijkt op die van een smartphone of tablet. Doordat de tonercartridges vervangen kunnen worden tijdens het printen en de printers eenvoudig te onderhouden zijn, komen deadlines niet in gevaar en blijft de kwaliteit van de printopdrachten gewaarborgd. De printers beschikken over afdruksnelheden van 105 of 120 pagina’s per minuut. Daarnaast zijn ze voorzien van verbeterde beveiligingsmogelijkheden, job management-software en geavanceerde afwerkingsopties.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux bij Document Solutions Sharp Electronics Benelux: “Centrale reproafdelingen zijn afhankelijk van betrouwbare productieprinters die de veeleisende printopdrachten in hoogwaardige printomgevingen snel en goed uitvoeren. Met de nieuwe modellen kunnen bedrijven geavanceerde opdrachtmanagementfuncties ondersteunen, de productiviteit op de werkvloer verbeteren en de printcapaciteit eenvoudig en snel opschalen.”

De MX-M1055- en MX-M1205-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Eigenschap
Voordeel
One Touch Fiery® Gateway-button
Sharp brengt als eerste een One Touch Fiery® Gateway Key op de markt, waarmee IT-beheerders met slechts één druk op de knop volledige toegang hebben tot Fiery® Command WorkStation, zonder dat daarvoor extra hardware nodig is.
15,4 inch kleuren LCD-touchscreen
De modellen zijn de eerste zwart-wit productiesystemen van Sharp die beschikken over een kantelbaar 15,4 LCD-scherm. Dankzij de tik en schuif-functie is het touchscreen eenvoudig te bedienen. Gebruikers kunnen het beginscherm aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren.
Eenvoudig te onderhouden met ‘Easy Maintenance Acces’
Dankzij de Toner Hopper-functie kunnen tonercartridges tijdens de printopdracht verwisseld worden. De printers maken full front-onderhoud mogelijk en met Remote Access Front Panel kan het onderhoud tevens op afstand plaatsvinden via een PC. Hierdoor zijn de printers zelden buiten gebruik vanwege onderhoud.
Kantelbaar touchscreen en verplaatsbaar toetsenbord
Het touchscreen is eenvoudig te bedienen doordat gebruikers de instellingen van de gebruikersinterface en de positie van het toetsenbord kunnen aanpassen aan persoonlijke voorkeuren.


Contact

Wilbert Hendriks
Sales Manager Direct Sales & Marketing
wilbert.hendriks@sharp.eu​

Social