Neem contact met ons op

Sharp creëert een interactief scherm van 540 centimeter breed

Houten, 19.07.2016

Houten, 19 juli 2016 – Sharp brengt vandaag haar Advanced Multiboard-software op de markt, waarmee drie Big Pad Pro-modellen van 80 inch aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één groot interactief scherm. De drie Big Pads hebben samen een breedte van 540 centimeter, waar zes mensen tegelijkertijd op kunnen werken.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Grote schermen zijn zeer nuttig bij brainstormsessies en andere interactieve bijeenkomsten. De Advanced Multiboard-software is daarom ideaal voor vergaderruimtes, collegezalen en meldkamers, waar gebruikers eenvoudig grote hoeveelheden informatie willen delen.”

De software combineert de eigenschappen van een Big Pad Pro met de voordelen van één groot interactief scherm. Big Pads zijn zeer gebruiksvriendelijk en beschikken over Pen-software, waarmee gebruikers met een speciale pen op het scherm kunnen schrijven. Daarnaast beschikken de displays over capacitive touch-technologie, die ervoor zorgt dat het touchscreen snel en betrouwbaar reageert op aanrakingen, vergelijkbaar met smartphones.

Het Advanced Multiboard is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Eigenschappen
Voordeel
P-CAP (projected capacitive touch) met tien contactpunten
De Advanced Multiboard-software is uitgerust met een snel reagerende en intuïtieve P-CAP touch-technologie, waarmee zes personen op het zelfde moment op het scherm kunnen schrijven.
Sharp Pen-software
Met de Pen-software kunnen gebruikers eenvoudig op het display schrijven en tekenen.
Drie 80 inch Big Pad Pro-displays vormen samen één 212 inch (540 centimeter) interactief scherm
Met de Advanced Multiboard-software kunnen drie Big Pad-displays gecombineerd worden tot één grootformaat scherm met een afmeting van 540 centimeter en 5760 x 1080 pixels, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd op verschillende delen van het display kunnen werken.


Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu 

 

Social