Neem contact met ons op

Sharp introduceert zes nieuwe 4K display-productlijnen tijdens ISE 2019

Amsterdam, 05.02.2019
Sharp onthult op Integrated Systems Europe 2019 (ISE) zijn nieuwe producten die het dit jaar zal introduceren. De producten die getoond worden, zijn onder meer drie nieuwe 4K professionele digital signage-displays, een 4K interactief Windows collaboration display (WCD) ontwikkeld in samenwerking met Microsoft, twee nieuwe 4K BIG PAD interactieve displays en een tweede-generatie 8K monitor.

Sharp en zijn partners nodigen bezoekers uit om zelf te ervaren hoe Sharp-technologie de manieren waarop we omgaan met informatie, kan transformeren. Dat zal gebeuren op drie verschillende plekken in de stand (Hal 12/E100). Deze plekken tonen slimme oplossingen voor de retailomgeving (Engage), het onderwijs (Learn) en op kantoor (Working Together).

Een vierde plek (Innovate) toont het leiderschap van Sharp op het gebied van Ultra-HD. Hier presenteert Sharp zijn toekomstgerichte technologie, inclusief het 8K ecosysteem voor het creëren en tonen van 8K content, en een indrukwekkende VR-demonstratie voor retailers.

Ronald Huijbregts, Marketing Manager Visual Solutions bij Sharp: “Dit jaar hebben we nog meer aan te kondigen dan in voorgaande jaren, wat laat zien dat Sharp een steeds waardevoller displaypartner wordt. Onze nieuwe producten zijn een evolutie van al onze kennis over samenwerken en betrokkenheid.”

Working Together

Sharp introduceert tijdens ISE zijn eerste Windows collaboration display (WCD), de nieuwe-generatie interactieve displays ontworpen om samenwerking tijdens vergaderingen te ondersteunen en te verbeteren. De 70-inch grote 4K display voldoet aan de Microsoft WCD-specificaties en combineert de bekroonde Sharp-touchtechnologie met Internet of Things-sensoren (IoT) voor een slimmere werkomgeving.

Meerdere livedemonstraties laten zien hoe de samenwerking en productiviteit tijdens vergaderingen te bevorderen zijn met de WCD. Dankzij USB-C en draadloze verbindingen is verbinding maken met de WCD geen enkel probleem, waardoor vertragingen tijdens het opstarten van een vergadering of wisselen van apparaten worden voorkomen. Deze display sluit daarnaast naadloos aan op bekende Microsoft-tools waar veel organisaties al gebruik van maken, zoals Office 365.

Ook introduceert Sharp zijn nieuwste BIG PAD voor de zakelijke omgeving. De TH1-productlijn van 65-inch, 75-inch en 85-inch 4K Ultra-HD (3840 x 2160 pixels) interactieve displays registreert tot twintig aanrakingen tegelijk en beschikt over de nieuwste InGlass™ interactieve technologie, waardoor het voelt alsof je met pen op papier schrijft. Een geïntegreerde Android-pc bevat een whiteboardapplicatie en is eenvoudig draadloos te verbinden met andere apparaten.

Learn

Sharp demonstreert interactieve oplossingen voor elke fase van het onderwijs: van een leertafel voor jonge kinderen tot en met de nieuwste interactieve BIG PAD voor universiteitscolleges en zakelijke trainingscentra (de PN-70HC1E).

De BIG PAD HC1-productlijn biedt een keuze uit 70-inch, 75-inch of 85-inch 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels) displays met verschillende verbindingsopties, inclusief USB, HDMI en draadloos. De 4K resolutie en Sharp-touchtechnologie bieden de mogelijkheid om te werken in een hoge resolutie.

Sharp’s ISE-partner Qwizdom toont daarnaast zijn Oktopus-lesplatform met meer dan zeventig onderwerpspecifieke tools die leraren in staat stellen hun lessen tot leven te brengen. Universitair docent en digitaal artiest Paul Clarke is aanwezig en toont tips en technieken omtrent het gebruik van interactieve displays in het onderwijs. Ook toont hij voorbeelden van het gebruik van grote schermen in creatieve industrieën.

Engage

De Engage-zone in de stand richt zich op de nieuwe Sharp-producten die een uitnodigende wereld van content creëren. Sharp voegt in 2019 twaalf nieuwe 4K Ultra-HD displays toe aan zijn productlijn in de drie productfamilies PN-HM, PN-HB en PN-HW.

De PN-HB- en PN-HM-modellen zijn grootformaten in drie groottes: van 65-inch tot en met 85-inch. Ze zijn te installeren in portret-, landschaps- of face up-modus en compatibel met veel verschillende applicaties van partners via een geïntegreerd Android 7.1 System on Chip (SoC) en een Mini-OPS-slot. De PN-HW professionele displays bieden zes schermgroottes: van 43-inch tot en met 85-inch en een ingebouwde USB-mediaplayer.

Sharp’s softwarepartner Cenareo beheert de digital signage-content voor de Sharp-stand – net als het in voorgaande jaren deed – en verzorgt een livedemonstratie van gezichtsherkenningssoftware.

Softwarepartner Videro houdt een livedemonstratie van zijn software-ecosysteem op de nieuwe PN-HB/PN-HM-modellen, en toont hoe content en displays met behulp van mobiele devices zijn te bedienen.

Innovate

In zijn Innovate-zone toont Sharp zijn 8K ecosysteem inclusief een demonstratie van de 8K professionele camcorder en het nieuwe 8K display. De 8C-B60A 8K (60p) professionele camcorder integreert de mogelijkheden voor video-opnamen, playback en line-output. De output van de camera wordt getoond op een 80-inch grote 8K monitor: de 8M-B80AX1E, de tweede-generatie 8K display van Sharp die zeer goede beeldkwaliteit biedt.

Sharp toont daarnaast een compacte 8K videocamera die momenteel in ontwikkeling is. De camera beschikt later naar verwachting over een Micro Four Thirds-beugel en CMOS-sensor die 8K resolutie biedt met 30 fps, gebruikmakend van de H.265 codec.

Sharp’s partner Demodern, gespecialiseerd in creatieve technologieën, verzorgt een VR-demonstratie op een nieuwe PN-HW861 86-inch 4K monitor. De VR-interactieve showroom, ontworpen voor IKEA, laat bezoekers in een virtuele woonkamer en keuken meubels ontdekken en aanpassen.

Ook demonstreert Sharp in de stand nog andere producten in de Sharp-familie, waaronder de Skywell atmosferische watergenerator die schoon water maakt van de lucht om ons heen, de Portégé X30- en Tecra-laptops van Toshiba, en een oplossing voor bezoekersmanagement, waarmee iedereen met een afspraak kan inchecken in de stand.

ISE 2019: Sharp presenteert de Windows collaboration display

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu

Bericht delen