Neem contact met ons op

Sharp lanceert 270 watt PV-zonnepaneel

Houten, 07.02.2017
Sharp breidt haar assortiment energie-oplossingen uit met de lancering van een highperformance polykristallijne fotovoltaïsche PV-module. Het gaat om het ND-RJ270-paneel, dat met een vermogen van 270 watt de grootste capaciteit en effectiviteit heeft van alle poly PV-zonnepanelen van Sharp.

De lancering van het nieuwe zonnepaneel volgt op een aanzienlijk aantal assortimentuitbreidingen die Sharp de afgelopen twee jaren heeft doorgevoerd. Het assortiment bestaat nu uit 15 verschillende polykristallijne en monokristallijne modules, variërend van 48 tot 72 cellen. Met dit assortiment heeft Sharp een energie-oplossing in huis voor iedere huiseigenaar en commerciële klant.

Dankzij het zonneglas dat over een laag ijzergehalte en een antireflectie-coating beschikt, kan 95 procent van het zonlicht voor de productie van elektriciteit worden gebruikt. De efficiëntie loopt hierdoor op tot 16,5 procent (270 watt). Huiseigenaren kunnen daarmee het maximale uit zonne-energie halen. De zonnepanelen zijn ook geschikt voor koude gebieden waar het sneeuwt. Dankzij het robuuste ontwerp kunnen de modules een sneeuwbelasting tot 5.400 Pascal aan (in lijn met IEC61215).

De veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van het in Duitsland gefabriceerde paneel voldoen aan de IEC-normen(IEC/EN 61215 en IEC/EN 61730) van Tüv Rheinland, een toonaangevende instelling voor certificering. 

Meer informatie over de producten en oplossingen van Sharp Energy Solutions vindt u hier.

Contact

Baudik de Vries

Country Manager Sharp Solar Benelux
Baudik.devries@sharp.eu ​​​​​​​

Social