Neem contact met ons op

Sharp lanceert 65 inch IFPD-beeldscherm voor scholen en MKB-bedrijven

Houten, 07.07.2016

Houten, 7 juli 2016 – Sharp brengt vandaag haar nieuwe 65 inch interactieve flatpanel-display (IFPD) op de markt, de PN-VC651B. Het beeldscherm is speciaal ontworpen voor samenwerken tijdens vergaderingen of in het onderwijs. Aanwezigen kunnen eenvoudig informatie delen met elkaar en een actieve bijdrage leveren aan brainstormsessies en het oplossen van problemen.

Het interactieve beeldscherm beschikt over de bekende Sharp-functies en -eigenschappen, zoals een 1920 x 1080 pixels Full HD-beeldkwaliteit, een gladde en slijtvaste anti-reflectiecoating en een hoge reactiesnelheid van het touchscreen. Dankzij de multitouch-technologie met zes contactpunten kunnen twee personen op hetzelfde moment op het beeldscherm werken. Het scherm wordt geleverd met software dat speciaal ontworpen is voor onderwijsdoeleinden. Hiermee kunnen bijvoorbeeld figuren gedeeld worden die specifiek nodig zijn voor bepaalde onderwijsvakken. Daarnaast zijn de schermen compatible met andere whiteboard-software voor het onderwijs.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Sharp heeft veel ervaring in de innovatieve interactieve display-markt. Met het PN-VC651B-scherm breiden we ons toonaangevende assortiment uit en spelen we in op de groeiende vraag naar manieren om productiviteit, ideeën en besluitvorming in vergaderingen en tijdens de lessen te verbeteren.”

Het 65 inch PN-VC651B-model is nu overal verkrijgbaar in de Benelux.

Eigenschappen
Voordeel
Infrarood (IR) multitouch met zes contactpunten
De PN-VC651B is uitgerust met een snel reagerende en intuïtieve multitouch-technologie met zes contactpunten, waarmee twee personen op het zelfde moment op het scherm kunnen schrijven. Het scherm biedt een groot aantal functies voor tijdens presentaties, lessen of vergaderingen.
Oktopus-software
De interactieve Oktopus-software voorziet in geavanceerde schrijf-, teken- en annotatiefuncties. De software is compatible met andere educatieve softwareprogramma’s, waardoor bestaande lesprogramma’s niet hoeven te veranderen.
65 inch Full HD-beeldscherm
Het 65 inch interactieve scherm biedt optimale ondersteuning tijdens het samenwerken in het klaslokaal en de vergaderzaal.
Twee ingebouwde luidsprekers en een HDMI-ingang
Dankzij twee ingebouwde luidsprekers van 15 watt en een HDMI video-ingang kan audiovisuele content afgespeeld worden.


Contact

Ronald Huijbregts

Manager Sales & Marketing Visual Solutions
ronald.huijbregts@sharp.eu
 

Social