Neem contact met ons op

Sharp lanceert 70-inch videowall tijdens ISE 2017

Houten, 09.01.2017
Sharp Europe presenteert tijdens de Integrated Systems Europe tradeshow (ISE), een unieke 70-inch videowall. De videowall is 10 inch groter dan Sharps huidige grootste formaat videowall-modellen en 15 inch groter dan het standaard formaat in de markt. De videowall, die bestaat uit vier schermen in een 4x1 opstelling, wordt tijdens de ISE op de stand van Sharp gepresenteerd. De ISE vindt plaats van 7 tot en met 10 februari in de RAI in Amsterdam. Sharp is te vinden op stand E76 in hal 12.

Ook onthult Sharp op ISE 2017 de nieuwste generatie van haar Big Pad-lijn; de interactieve flatpanel-displays voor vergaderruimtes, klaslokalen en boardrooms. Sharp vult het assortiment aan met onder meer de 80-inch Big Pad met optische-bonding-technologie, waarbij het scherm en de touch-technologie optisch worden samengevoegd voor een beter beeld en een nauwkeurigere touch-ervaring. Daarnaast presenteert Sharp dit jaar voor het eerst een scherm voor zogenoemde ‘huddle rooms’, ofwel kleine vergaderruimtes. De nieuwe lijn 40-inch interactieve schermen zijn speciaal ontwikkeld voor presentaties en vergaderingen in dergelijke kleine ruimtes.

Een ander hoogtepunt van de stand is de lancering van Sharps Mini-OPS (Open Pluggable Specification) voor haar beeldschermen. Dankzij drie verschillende uitbreidingsmodules, gebaseerd op Mini-OPS, kunnen de displayfuncties voor digitale informatievoorziening en interactie eenvoudig en kostenefficiënt uitgebreid worden.

Bovendien onthult Sharp zes nieuwe productlijnen, waarvan een aantal in een nieuwe productcategorie. Hiermee laat het bedrijf zien hoe het zich dankzij de investeringen van Foxconn in de afgelopen maanden heeft getransformeerd. “Onze stand bij de ISE is het resultaat van de ontwikkeling die we dankzij de samenwerking met Foxconn hebben gemaakt”, aldus Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing Visual Solutions. “De uitbreiding van ons assortiment is een indicatie van onze plannen in 2017 en laat sterk de voordelen van onze samenwerking met Foxconn zien.”


Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu 

Social