Neem contact met ons op

Sharp lanceert draadloze module voor interactieve displays

Houten, 21.09.2017
Sharp heeft onlangs een draadloze Mini Open Pluggable Specification (OPS) module op de markt gebracht, de PN-ZB03W. Met behulp van de ‘plug & go’ module kunnen gebruikers hun apparaten nu eenvoudig en zonder kabels aan de interactieve en professionele displays van Sharp koppelen. De PN-ZB03W is te gebruiken voor de nieuwste interactieve displays uit Sharps Big Pad-lijn en de meest recente professionele displays uit de PN-R-lijn.

Met de module kunnen verschillende soorten apparaten, zoals Mac’s, PC’s, smartphones en tablets aan het display worden gekoppeld. Vier gebruikers kunnen tegelijkertijd via hun eigen apparaat content op het display weergeven, waardoor samenwerking tijdens bijvoorbeeld vergaderingen eenvoudiger en dynamischer wordt.

Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Met de nieuwe module hoeven vergaderingen geen vertraging meer op te lopen door gedoe met kabels als de apparaten moeten worden aangesloten voor een presentatie. Dankzij de draadloze module kan de gebruiker zijn apparaat binnen enkele seconden aan het display koppelen en de content direct met de aanwezigen delen.”

De module kan op dezelfde manier als een USB-stick in een PC, in het display worden gestoken. Vervolgens kunnen gebruikers hun apparaten direct, of draadloos via het lokale netwerk aan het display koppelen. Ook kunnen gebruikers de ‘Mirror OP for Sharp’ applicatie (alleen voor smartphones) installeren, waarmee ze direct content van hun smartphone op het display kunnen weergeven.

Als de gebruiker een PC aansluit op een van de Big Pad displays van Sharp, kunnen zelfs de touch-signalen van het display met de PC worden gedeeld. Hierdoor kunnen gebruikers via het display aantekeningen maken op hun PC.

Naast de draadloze module heeft Sharp onlangs nog twee andere Mini-OPS-modules op de markt gebracht. Hierdoor kunnen gebruikers de functies toevoegen die voor hen belangrijk zijn.

Mini-OPS HDBaseT 2.0 Receiver Board (PN-ZB03H)

De PN-ZB03H heeft een draadloos bereik van 100 meter. De module is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld winkels of andere locaties waar de afstand tussen het apparaat met content en het display groot is.

​​​​​​​Mini-OPS PC module (PN-ZB03PC)

Met de PC-module kunnen Sharps displays eenvoudig en zonder kabels in een volwaardige Windows 10 computer worden getransformeerd en kan 4K content worden ondersteund.

De PN-ZB03W is vanaf nu verkrijgbaar. Meer informatie over Mini-OPS en over Sharp Visual Solutions is te vinden op www.sharp.nl.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Social