Neem contact met ons op

Sharp lanceert het eerste interactieve scherm voor de kleine vergaderkamer

Houten, 07.02.2017
Sharp lanceert tijdens Integrated Systems Europe (ISE) het eerste interactieve Big Pad-scherm dat geschikt is voor de kleine vergaderkamer, de PN-40TC1. Het 40 inch display combineert alle voordelen van zijn grote Big Pad-broer, met een kleiner schermformaat. Hierdoor is het interactieve scherm ideaal voor groepen van twee tot zes personen die samenwerken in kleinere, informelere vergaderkamers. Sharp is tijdens ISE 2017, van 7 t/m 10 februari in de RAI in Amsterdam, te vinden op stand E76, hal 12.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing Visual Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “We zien dat de manier waarop organisaties een vergadering opzetten, verandert. De grote vergaderzaal maakt steeds vaker plaats voor de kleine, informele vergaderkamer, waar kleine groepen collega’s zich verzamelen en direct willen beginnen. Dat vraagt om veelzijdige en gebruiksvriendelijke technologie, die werknemers snel kunnen aansluiten en die het gebruik van zelf meegebrachte apparaten, zoals tablets, ondersteunt. Door onze bekroonde Big Pad-serie uit te breiden, maken we het nu mogelijk in een kleine vergaderkamer een vergadering binnen 30 seconden te starten. Of mensen nu draadloos informatie willen delen of dat ze een videovergadering willen opzetten, binnen 30 seconden kunnen ze starten.” 
 
Schrijven op het touch-scherm voelt natuurlijk aan en is dankzij de hoge gevoeligheid en nauwkeurigheid van het scherm vergelijkbaar met het schrijven met pen op papier. Sharp combineert hiervoor P-Cap Capacitive Touch-technologie, vergelijkbaar met de touchtechnologie op een smartphone of tablet, met Sharp Pen-software. Hiermee kunnen tot vier personen tegelijk op het scherm schrijven. 
Met behulp van Sharps Display Connect-software kan iedere deelnemer via een eigen apparaat aan de vergadering deelnemen door het apparaat draadloos op de Big Pad aan te sluiten. Dit beperkt zich niet tot het weergeven van de content van de Big Pad op het device, maar het scherm ondersteunt ook interactie met de aangesloten apparaten, zoals het maken van notities of het rechtstreeks bewerken van de content op het PN-40TC1-display.  
​​​​​​​
De displays zijn voorzien van Mini-OPS, een nieuwe en compacte uitvoering van het populaire OPS (Open Pluggable Specifications) dat Sharp in samenwerking met Intel heeft ontwikkeld. Dankzij deze uitbreiding kunnen gebruikers extra opties toevoegen aan de Big Pad. Bijvoorbeeld een ‘Wireless Board’, waarmee mobiele apparaten zoals laptops en tablets draadloos kunnen worden aangesloten.  
Het PN-40TC1-scherm kan zowel verticaal, in liggende positie, als horizontaal geïnstalleerd worden. Bovendien kan het scherm aan een standaard met wielen bevestigd worden, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Hierdoor is het display geschikt voor een breed scala aan toepassingen op kantoor, maar ook als digitale informatievoorziening in de retail en als interactief whiteboard op scholen

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu ​​​​​​​

Social