Neem contact met ons op

Sharp lanceert nieuwe A4 zwart-wit MFP’s

Houten, 19.03.2018
Sharps nieuwe A4 zwart-wit multifunctionele printers zijn vanaf nu beschikbaar voor de verkoop. De nieuwe Advanced Series-modellen zijn de eerste A4 zwart-wit multifunctionele printers die in samenwerking met partner Foxconn zijn ontwikkeld en bieden dezelfde functies en hetzelfde gebruikersgemak als de onlangs geïntroduceerde A3-modellen van Sharp.

De nieuwe modellen beschikken over printsnelheden tot wel 45 pagina’s per minuut en scansnelheden tot wel 110ipm. Daarnaast bieden de MFP’s intuïtieve en tijdbesparende functies zoals een aanpasbaar 7 inch LCD-kleurendisplay. De gebruikers- en admin-ervaring is bij Sharp altijd hetzelfde, ongeacht de MFP en of er in kleur of zwart-wit wordt geprint.

De MX-B355W en MX-B455W bevatten functies die normaliter gebruikt worden voor A3-printers, zoals Office Direct Print en OCR-capaciteiten. Hierdoor is het eenvoudiger om informatie te digitaliseren, op te slaan en te delen. De modellen bieden eveneens een gratis pull printing-oplossing, waardoor printtaken worden opgeslagen voor authenticatie. Hierdoor worden documenten alleen geprint als de gebruiker bij de printer staat. Zo wordt voorkomen dat gevoelige documenten onbeheerd in de printerlade liggen.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux, zegt: “We weten dat tijd en ruimte in een drukke kantooromgeving vaak een luxe zijn. Gebruikers hebben behoefte aan technologieën die hun dagelijkse werkzaamheden sneller en eenvoudiger maken. De nieuwe A4-apparaten bieden dezelfde krachtige prestaties en functies die je van een groter apparaat verwacht, maar dan in een compacte A4-afmeting.”

De A4 zwart-wit modellen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande netwerkapplicaties en publieke clouddiensten. Hierdoor kan informatie altijd en veilig worden gedeeld en bekeken. Cloud-connectiviteit biedt eenvoudige toegang tot populaire applicaties zoals Microsoft OneDrive for Business en Educatie, SharePoint Online, Box en Google Drive, via Sharps beschikbare Cloud Connect features. De nieuwe A4-modellen bevatten standaard Sharps security-suite met meerdere beveiligingslagen, zodat uw bestanden en documenten optimaal zijn beveiligd.

De MX-B355W en MX-B455W Advanced Series modellen zijn beschikbaar via Sharp en partners. Voor meer informatie, zie www.sharp.nl.

Contact

Wilbert Hendriks
Marketing Manager Benelux 
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen