Neem contact met ons op

Sharp lanceert uitgebreid assortiment flexibele signage-oplossingen

Houten, 06.02.2018
Sharp presenteert tijdens Integrated Systems Europe (ISE) 2018 haar grootste assortiment flexibele signage-oplossingen tot nu toe. Met de twee nieuwe smart display-productlijnen voor de reguliere markt, kunnen gebruikers de displays nu nog beter naar eigen wens samenstellen. De nieuwe displays beschikken over System on Chip- (SoC) of Mini OPS-opties en bieden de gebruiker een uitgebreide keuze aan applicaties van andere aanbieders. Sharp is tijdens ISE 2018 in de RAI in Amsterdam te vinden in hal 12 op stand E100.

De nieuwe smart display-productlijnen, de PN-M en de PN-B, bestaan beide uit 40 inch en 50 inch modellen. De PN-M serie is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waarin displays 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gebruikt. De PN-B serie is geschikt voor omgevingen waarin displays 16 uur per dag worden gebruikt.

De displays kunnen op diverse manieren geïnstalleerd worden: naar beneden gericht (face-down) of naar boven gericht (face-up) en in verticale of horizontale positie. Op de stand worden de verschillende posities gedemonstreerd met vijf displays uit de premium signage-productlijn van Sharp.

​​​​​​​Contentbeheer
Dankzij de ingebouwde intelligentie kunnen de nieuwe displays nog meer verschillende soorten content afspelen. Er is een oplossing voor ieder gebruiksdoel: voor simpele installaties biedt Sharp de gratis signage-software, e-Signage aan. De bijbehorende player-software is standaard geïnstalleerd op de displays uit de PN-M- en PN-B-lijnen, waardoor de displays direct bij aanschaf kunnen worden gebruikt.

Voor meer geavanceerde en op maat gemaakte oplossingen heeft Sharp de deuren van haar platform voor Android, het Sharp Open Architecture Platform, geopend voor externe softwareproviders. Sharp laat weten een samenwerking met de softwarebedrijven CityMeo, Easyscreen, Grassfish, Signagelive, Stino, Navori en Videro te zijn aangegaan.

David Keribin, CEO en mede-oprichter van CityMeo, zegt: “Sharp is een ideale partner dankzij haar uitgebreide display-productlijnen met altijd dezelfde kwaliteit. Samen kunnen we bedrijven helpen hun verkooppunten te verbeteren, winkels te vernieuwen en de productiviteit van het bedrijf te verbeteren door het communiceren van de juiste boodschap op het juiste moment.”

Gebruikers kunnen de display-functies daarnaast uitbreiden via het Mini OPS-uitbreidingsslot (PC, draadloos of HDBaseT). De compacte Mini OPS-modules zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden.

Sharp Shop
​​​​​​​
Een deel van de Sharp-stand op ISE is ingericht als ‘Sharp Shop’, waar de signage-oplossingen voor de retail worden gedemonstreerd. Verschillende displays uit de PN-B-lijn zijn opgesteld in portret- en landschapsmodus, waarop een digitale poster en een fashion video via Sharps SoC worden getoond. Zo demonstreert Sharp de standalone werking en flexibele installatiemogelijkheden van de nieuwe display-lijnen.

Birgit Jackson, Commercial Director bij Sharp Visual Solutions Europe zegt: “Door de voortdurende ontwikkelingen in de retailbranche is het belangrijk dat onze signage-oplossingen een groot aantal soorten content ondersteunt. Sharps signage-oplossingen bieden de retail de flexibiliteit de content aan te passen als dat nodig is. De displays zijn eenvoudig te installeren en dankzij de ingebouwde intelligentie kunnen retailers de displays volledig op hun eigen wens afstemmen.”

De ‘product wall’ op de stand toont het complete assortiment aan displays, waaronder de 55 tot 90 inch modellen, displays met Full HD en/of 4K en instap- en premiummodellen.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu

Bericht delen