Neem contact met ons op

Sharp levert unieke 8K professionele display

Houten, 05.06.2018
De LV-70X500E, het 70 inch 8K professionele display van Sharp, is nu in de winkels verkrijgbaar. De monitor met een ultra hoge resolutie is de eerste 70 inch 8K display in massaproductie en biedt innovatieve bedrijven in Europa de nieuwe standaard op het gebied van beeldprecisie. Sharp biedt drie jaar garantie en service op het display.

Het display heeft 33 miljoen pixels (7680 x 4320), wat vier keer zoveel is als een 4K Ultra HD display en zestien keer de resolutie van een Full HD display. De monitor produceert beeld dat een hogere resolutie heeft dan het menselijk oog kan waarnemen, waardoor het mogelijk is om verder in te zoomen op details dan tot voor kort voor mogelijk werd gehouden.

De LV-70X500E biedt uitstekende beeldkwaliteit en kleurscherpte dankzij het wijde gammaspectrum  en een 10-bit uitgebreid kleurbereik. De HDR (High Dynamic Range) vergroot het bereik van contrast en kleur, waardoor het beeld zo wordt verhelderd dat het lijkt alsof het meer diepte heeft.

8K maakt belangrijke applicaties mogelijk voor industrieën die behoefte hebben aan gedetailleerd en kleur-accuraat beeld, zoals gezondheidszorg, design en ingenieurs. 8K displays kunnen meerdere monitoren met lage resolutie vervangen op werkplekken die veel informatie verwerken, zoals beursvloeren, het openbaar vervoer en meldkamers.

Ronald Huijbregts, manager visual solutions bij Sharp, zegt: “Met de ontwikkeling van 8K verandert Sharp de manier waarop de wereld kan worden gezien. We verleggen de grenzen met het eerste 8K display dat beschikbaar is in de markt en de 8K camcorder die later dit jaar uitkomt. Deze producten zijn de basis van ons 8K ecosysteem dat de hele logistieke keten bedient, van beeldcreatie tot distributie en tentoonstelling.”

Sharps 8K-monitor wordt ondersteund met drie jaar garantie en professionele ondersteuning in heel Europa. De LV-70X500E is beschikbaar via Sharp en partners.

Voor meer informatie bezoek: https://www.sharp.nl/cps/rde/xchg/nl/hs.xsl/-/html/product-details-large-format-displays.htm?product=LV70X500E 

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu

Bericht delen