Neem contact met ons op

Sharp-MFP wint iF Design Award 2019

Utrecht, 28.02.2019
De MX-B355W / MX-B455W A4 Zwart/Wit digitale multifunctionele printers (MFP) mogen een iF Design Award 2019 in ontvangst nemen. Deze awards behoren tot ’s werelds meest prestigieuze awards op het gebied van productontwerp. De iF Design Awards worden uitgereikt aan buitengewone ontwerpen in zeven verschillende categorieën: Product, Packaging, Communication (inclusief webdesign), Interior Architecture, Professional Concept, Service Design / UX en Architecture. In totaal werden dit jaar 6.375 inzendingen voor de awards ingediend uit 52 landen. Sharps MFP won in de categorie Product.

Highlights van de MX-B355W / MX-B455W
​​​​​​​
Het doel van Sharp was om een A4 MFP te ontwerpen, die naast een bureau niet te veel opvalt. De belangrijkste vereisten waren een strakke, gestroomlijnde vorm zonder uitstekende onderdelen, waardoor Sharp uitkwam op een afgerond silhouet. De MFP beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke interface die ook terug te vinden is op de volledige line-up A3-machines van Sharp. Dat betekent dus dat elk kantoor, of het nu groot of klein is, profiteert van diezelfde gebruiksvriendelijke bediening.

De functies en specificaties van de MX-B355W / MX-B455W zijn ontwikkeld met het oog op het boosten van de productiviteit op kantoor. De MX-B455W-versie voorziet in snel, dubbelzijdig scannen in kleur met 110 pagina’s per minuut. Daarmee beschikt het apparaat over een van de hoogste scansnelheden in de markt. Ook is de MFP te verbinden met clouddiensten als Google Drive™ en OneDrive®.

Contact

Marco van Vliet
Product Marketing Manager Document Solutions
Marco.vanvliet@sharp.eu

Bericht delen