Neem contact met ons op

Sharp ontvangt Buyers Lab-award 2019 voor MFP Line-Up van het jaar

Houten, 17.01.2019
Sharp heeft de Keypoint Intelligence - Buyers Lab-award 2019 voor ‘Copier MFP Line-Up of the Year’ gewonnen. Het afgelopen jaar mocht Sharp al twaalf Buyers Lab Pick-awards in ontvangst nemen voor verschillende producten.

De prestigieuze Line-Up of the Year-erkenning van Buyers Lab wordt toegekend aan de producent van multifunctionele printers (MFP’s) wiens productlijn over de hele linie het hoogst scoort in een strenge, twee maanden durende laboratoriumtest van Buyers Lab. De factoren die hierin meespelen zijn onder meer betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, connectiviteitsmogelijkheden en algehele toegevoegde waarde.

“De MFP’s van Sharp staan al lange tijd bekend om hun kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak. Ook de huidige productlijn voldoet nog steeds aan die standaard”, aldus George Mikolay, Associate Director of Copiers/Production, Keypoint Intelligence - Buyers Lab. “Sterker nog, de huidige productlijn van Sharp loopt voorop als het op gebruiksvriendelijkheid aankomt. De bedieningspanelen zijn zeer intuïtief en aan te passen aan de behoefte van iedere gebruiker. Gebruikers hebben daarnaast snel toegang tot de meest gebruikte scan- en kopieerfuncties. Als je daar de gebruiksvriendelijke drivers, het uitschuifbare toetsenbord en de innovatieve internetfunctionaliteit bij optelt, heb je een product dat geschikt is voor zowel de alledaagse gebruikers als IT-beheerders. Verder is de productlijn van Sharp toonaangevend in een kantooromgeving waar hoge betrouwbaarheid iedere dag weer een sleutelrol speelt.”

Product Line of the Year is de belangrijkste erkenning die Buyers Lab uitdeelt aan MFP-producenten. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de producent zijn modellen door Buyers Lab laten testen in verschillende categorieën, waaronder A3, A4, zwart-wit en kleur. Daarnaast moet de verkoper voor alle geteste modellen een groot aantal Pick-awards in de wacht hebben gesleept. Deze worden ieder halfjaar toegekend aan de producten die de beste prestaties hebben getoond in de uitgebreide laboratoriumtesten van Buyers Lab.

Sharp sleepte het afgelopen jaar onderstaande Buyers Lab Pick-awards in de wacht:

·       Outstanding 30 ppm Copier MFP – Sharp MX-M3070 (Winter 2019)

·       Outstanding 35 ppm Copier MFP -- Sharp MX-M3570 (Zomer 2018)

·       Outstanding 40 ppm Copier MFP – Sharp MX-M4070 (Winter 2019)

·       Outstanding 50 ppm Copier MFP – Sharp MX-M5070 (Zomer 2018)

·       Outstanding 60 ppm Copier MFP – Sharp MX-M6070 (Winter 2019)

·       Outstanding 90 ppm Copier MFP – Sharp MX-M905 (Winter 2019)

·       Outstanding 65 ppm Color Copier MFP – Sharp MX-6580N (Winter 2019)

·       Outstanding 75 ppm Color Copier MFP – Sharp MX-7580N (Winter 2019)

·       Outstanding Professional High Volume 70-ppm Color Copier MFP – Sharp MX-7090N (Winter 2019)

·       Outstanding Professional High Volume 80-ppm Color Copier MFP – Sharp MX-8090N (Winter 2019

·       Outstanding MFP for SMBs – Sharp MX-B355W (Winter 2019)

·       Outstanding MFP for Mid-Size Workgroups – Sharp MX-B455W (Zomer 2018)

“We zijn trots dat deze productlijn door Keypoint Intelligence - Buyers Lab is uitgeroepen tot Copier MFP Line of the Year”, zegt Wilbert Hendriks, Marketing Manager bij Sharp Electronics Benelux B.V.. “Deze award én de twaalf Pick-awards die we mochten ontvangen voor onze individuele MFP-modellen, zijn een erkenning van de moeite die wij hebben gestoken in het ontwerpen van zeer effectieve devices voor modern documentmanagement. We richten ons op productiviteit en veiligheid, zodat het succes van onze klanten ook óns succes wordt.”

Contact

Wilbert Hendriks
Marketing Manager Benelux 
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen