Neem contact met ons op

Sharp presenteert vernieuwd assortiment en innovatieve kantoortechnologie tijdens Inspire Expo 2018

Edinburgh, 22.01.2018
Sharp heeft tijdens de Inspire Expo in Edinburgh een groot aantal innovaties en slimme technologieën voor de kantooromgeving gepresenteerd. Dankzij de innovaties kunnen de partners van Sharp nu een nog uitgebreider assortiment aan MFP- en display-oplossingen aanbieden. Tijdens het evenement werden vijftien nieuwe producten gepresenteerd, waaronder nieuwe versies van de A3 zwart-wit MFP’s en A4 MFP’s, snellere productieprintsystemen en een interactief 4K display (Big Pad). Ook werden demo’s van het eerste interactieve display met spraakbesturing en een 8K ecosysteem gedemonstreerd. Inspire Expo 2018 werd bijgewoond door zeshonderd partners uit veertig landen.

Jeff Ashida, President Sharp Europe, vertelde dat Sharp fors investeert in technologieën die nieuwe manieren van werken en leven ondersteunen. Zo werkt Research & Development aan de ontwikkeling van AIoT (een combinatie van Artificial Intelligence en Internet of Things) en 8K.

Jeff Ashida: “Dankzij de samenwerking met Foxconn heeft Sharp in de afgelopen twee jaar veel innovatieve producten ontwikkeld. Zo zijn de MFP-producten, -software en -dienstverlening enorm uitgebreid en beschikken we over een ijzersterke combinatie van document- en display-oplossingen. Daarnaast kunnen we onze partners nu een uitgebreider assortiment aanbieden, dat bestaat uit grootformaat displays, oplossingen voor videoconferencing en samenwerking, cloud-oplossingen en IT-diensten.”

De nieuwe producten werden tijdens de Inspire Expo gedemonstreerd in een model kantooromgeving. Hierdoor kon Sharp haar partners in de praktijk laten zien hoe de nieuwe producten bijdragen aan efficiëntere informatiestromen, samenwerking en een hogere productiviteit op de werkvloer.  

Betere gebruikerservaring  
Het zwart-wit assortiment is uitgebreid met tien nieuwe A3 MFP-modellen. De modellen beschikken over printsnelheden van 30 tot 60 pagina’s per minuut en zijn voorzien van intuïtieve en tijdbesparende functies, zoals een aanpasbare gebruikersinterface, een bewegingssensor die naderende gebruikers detecteert en een geïntegreerde oplossing voor variabel printen als standaardinstelling.

De zwart-wit Essential-serie (MX-M3050, MX-M3550, MX-M4050, MX-M5050 en MX-M6050) voldoet aan alle eisen van de moderne kantooromgeving en biedt de mogelijkheid om het aantal opties uit te breiden. De Advance-modellen (MX-M3070, MX-M3570, MX-M4070, MX-M5070 en MX-M6070) zijn standaard voorzien van een breder scala aan opties en extra functies zoals Office Direct Print en cloud-connectiviteit.

Geavanceerde A4-functionaliteit
Een van de resultaten van de samenwerking met Foxconn is een volledig nieuw assortiment A4 zwart-wit MFP’s. De MX-B355W en MX-B455W beschikken over printsnelheden van 35 en 45 pagina’s per minuut en bieden dezelfde functies en hetzelfde gebruiksgemak als de bestaande A3-modellen van Sharp.

De A4 zwart-wit modellen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande netwerktoepassingen en openbare cloud-services, zodat informatie overal kan worden gedeeld en geopend. De modellen zijn daarnaast voorzien van de laatste beveiligingsmodules van Sharp.

Hoogvolume printers
Het assortiment professionele kleurenprinters wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen, de MX-7090N en de MX-8090N. De modellen beschikken over afdruksnelheden tot 80 pagina's per minuut en zijn voorzien van dezelfde gebruiksvriendelijke interface als Sharps A3- en A4-modellen. Dankzij de uitgebreide afwerkingsopties van de MX-7090N en MX-8090N kunnen gebruikers de uitvoer van documenten nog beter op hun eigen printwensen afstemmen. 

Mix van print- en displayoplossingen
Tijdens de Inspire Expo werden ook diverse display-oplossingen gepresenteerd, zoals Sharps eerste interactieve display uit de Big Pad-lijn dat is voorzien van een 4K-touchscreen.  

Sharp demonstreerde daarnaast verschillende kantooroplossingen van de toekomst, zoals een 8K-display en een professionele camcorder, die nu nog volop in ontwikkeling zijn. De nieuwe producten vormen de basis van het 8K-ecosysteem dat Sharp uiteindelijk op de markt wil brengen.  

Contact

Wilbert Hendriks
​​​​​​​
Sales Manager Direct Sales & Marketing
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen