Neem contact met ons op

Sharp sluit sponsordeal met Golfclub Welderen

Utrecht, 24.04.2019
Sharp, leverancier van bekroonde documentbeheer- en displayoplossingen in de Benelux, heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Golfclub Welderen in Elst (Gelderland). De duur van de sponsoring is drie jaar. Sharp is sponsor van de negende hole en treedt daarnaast toe tot de businessclub van golfclub Welderen. Bovendien zijn er verschillende sponsorborden geplaatst.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft Sharp verschillende producten geleverd aan de golfclub. Zo beschikt Golfclub Welderen nu over een Multifunctionele Printer (MFP), een Big Pad waarop alle sponsoren te zien zijn en een display voor in de bar met bijbehorende signage-software. Met het laatste product kan de golfclub gemakkelijker communiceren met leden over onder andere het clubnieuws, de staat van de baan en de weersvoorspellingen.

Dankzij deze sponsorovereenkomst zal het jaarlijkse Sharp Golftoernooi worden georganiseerd voor klanten en dealers van Sharp Electronics Benelux bv.

Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux B.V.: “Deze sponsorovereenkomst is een manier voor ons om de verbintenis met de regio te vergroten. Dit zullen we doen via ons Sharp Business Point in Huissen. Zo vergroten we de aansluiting met lokale ondernemers. Bovendien krijgt Sharp door middel van de businessclub een gezicht in de regio.

Contact

Jesse Tolboom
Allround Marketeer
jesse.tolboom@sharp.eu

Bericht delen