Neem contact met ons op

Sharp toont eerste 4K Big Pad op ISE 2018

Houten, 19.12.2017
Sharp lanceert op ISE 2018 haar eerste interactieve display met een 4K scherm. De 70 inch 4K Big Pad (PN-70TH5) wordt toegevoegd aan het assortiment displays dat speciaal is ontwikkeld voor het delen van informatie tijdens vergaderingen en lessen. De Big Pad is vanaf februari 2018 verkrijgbaar. Sharp is tijdens ISE 2018 in de RAI in Amsterdam te vinden in hal 12 op stand E100.

Met de nieuwe Big Pad is het mogelijk om gedetailleerde informatie, zoals technische tekeningen en spreadsheets, eenvoudig te bekijken. Het display ondersteunt daarnaast content in Ultra-HD resolutie: lezen in 4K wordt mogelijk gemaakt door Sharps unieke UV2A-schermtechnologie voor hoge contrasten en helderheid van afbeeldingen. 4K schrijven wordt ondersteund door verschillende features, zoals handpalmdetectie, zodat er geen afdruk van de handpalm van de gebruiker op het scherm verschijnt tijdens het schrijven, en een actieve pen met een punt van 2 mm voor precisie. Sharp loopt voorop als het gaat om interactieve display-technologie en deze Big Pad is onderdeel van de vijfde generatie producten.

Ronald Huijbregts, Manager Visual Solutions bij Sharp Benelux: “De keuze voor een interactief display is een belangrijke. Niet alle interactieve displays bieden namelijk de juiste ondersteuning voor bijvoorbeeld vergaderingen. Medewerkers verwachten steeds meer dat vergaderingen interactief en productief zijn. Daarom stellen we onze displays zo samen dat ze gebruikers helpen beter samen te werken en keuzes te maken.”

De helft van de stand van Sharp op ISE wordt ingericht voor het brede assortiment aan interactieve en non-interactieve displays voor vergaderzalen. Er is een display voor ieder gebruikersdoel, of het nou gaat om technische content waar precisie belangrijk is (4K Big Pad), of om een brainstormsessie waarbij makkelijk aantekeningen moeten worden gemaakt en content moet worden gedeeld.).

Er worden acht interactieve displays tentoongesteld, waaronder de 40 inch en 50 inch Big Pads voor huddle rooms en de 70 inch Big Pad met draadloze deelmogelijkheden voor intensief gebruik. Alle Big Pad displays van Sharp bieden een Pen-on-Paper ervaring, waardoor schrijven op het display voelt als schrijven met pen op papier.

Het portfolio van non-interactieve professionele displays van Sharp bevat de veelzijdige 70 inch PN-R, die staand, liggend en met het display naar boven of beneden kan worden geïnstalleerd. Het portfolio bevat ook alle PN-Q displays, met formaten tot wel 90 inch, die van hoge kwaliteit en kostenefficiënt zijn. Hierdoor hebben klanten meer mogelijkheden voor grote schermen in hun ruimtes.

8K ecosysteem
Op ISE toont Sharp ook het 8K ecosysteem, waarbij een demonstratie wordt gegeven van de nieuwe 8K professionele camcorder en het 8K display. De 8C-B60A 8K (60p) is de eerste professionele camcorder die capaciteiten voor video-opname, playback en line output integreert. Deze apparaten vormen de basis voor Sharps onderzoek en ontwikkeling van een 8K-ecosysteem.Op ISE hoort Sharp graag feedback van klanten met betrekking tot mogelijke AV-bedrijfsapplicaties.

De stand van Sharp bevat een breed scala aan digital signage-oplossingen van Sharp en het Sharp Open Architecture Platform. Dit platform combineert nieuwe hardware en software van Sharp met technologie van aanbieders van onafhankelijke signage software die een partnership hebben met Sharp. Tijdens de show zal Sharp haar nieuwste signage-oplossingen bekendmaken.

Contact

Ronald Huijbregts
Manager Sales & Marketing Visual Solutions
Ronald.Huijbregts@sharp.eu ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bericht delen