Neem contact met ons op

Sharp valt in de prijzen met succesvolle MFP-series

Houten, 26.07.2018
Sharp heeft in totaal vijf awards ontvangen van Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI). Het gaat om ‘Most Reliable Monochrome Copier MFP Brand’, een PaceSetter-award en drie BLI Pick-awards. De eerste wordt elke drie jaar uitgereikt aan de producent van een productlijn, die op basis van de gecombineerde resultaten van een door BLI uitgevoerde test van alle modellen als meest betrouwbaar uit de bus gekomen is.

Op het gebied van zwart-wit betrouwbaarheid, was Sharp de overduidelijke winnaar, aldus Joe Ellerman, manager van Lab Operations bij Keypoint Intelligence - Buyers Lab. “Alle monochrome kopieermachines van Sharp die we tot nu toe hebben getest, blinken uit in betrouwbaarheid,” zei Ellerman. “In de afgelopen vijf jaar hebben Sharps monochrome modellen miljoenen afdrukken gemaakt zonder enig probleem. Dit maakt hen de meest betrouwbare keuze vergeleken met soortgelijke apparaten.”

Sharp ontving ook de BLI PaceSetter award in de categorie ‘Ease of Use: Enterprise Devices.’ De PaceSetter award is gebaseerd op onderzoek, uitgevoerd door zowel bedrijven als het BLI lab. De award erkent producenten die volledig geïntegreerde gebruiksvriendelijkheid bieden; van het laden van papier tot en met kopiëren, scannen, printen, het oplossen van papierstoringen, taakverwerking en meer. Sharp biedt bijna dertig modellen in deze serie aan, die allemaal gelijkwaardige gebruikerservaringen en functionaliteiten bieden.

Naast deze twee prominente awards kreeg Sharp drie Pick-awards. Deze tweemaal per jaar uitgereikte prijzen zijn voor producten die in de afgelopen zes maanden de beste prestaties leverden in BLI’s uitgebreide test-traject. Sharp ontving een Pick-award in de categorie Beste 35-ppm Copier MFP voor zijn MX-M3570 Advanced-serie en de Pick-award in de categorie Beste 50-ppm Copier MFP voor de MX-M5070 Advanced-serie. De BLI Pick-award voor Beste MFP Mid-Size Workgroups ging naar de MX-B455W.

Met de modellen uit de Advanced Serie kunnen gebruikers eenvoudig workflow-taken instellen en verwerken. Het gebruiksvriendelijke touchscreendisplay heeft een intuïtieve grafische interface met Easy Copy en Easy Scan schermen, evenals een snelle toegang tot de in het system aanwezige gebruikershandleidingen. De modellen ondersteunen ook populaire mobiele technologieën, waaronder Apple® AirPrint®, Android™ Print Service en Google Cloud Print™

De uitgebreide beveiligingsfunctionaliteiten zorgen ervoor dat intellectueel eigendom en persoonlijke informatie beschermd is tijdens de gehele levensduur van het apparaat.

“Omdat de procesautomatisering in veel bedrijven toeneemt, behoort het scannen van documenten bij steeds meer medewerkers tot hun dagelijkse werkzaamheden. Dat moeten ze dus op een efficiënte manier kunnen doen”, zegt George Mikolay, Associate Director Copiers/Production bij Keypoint Intelligence - Buyers Lab. “De scanners van Sharp voldoen hieraan, met een standaard geïntegreerd toetsenbord, dat de invoer van data in de MFP net zo snel mogelijk maakt als bij een computer. Daarnaast biedt Sharp de mogelijkheid om opdrachten, extensies en domeinen onder sneltoetsen te programmeren om veelvoorkomende vertraging bij het scannen tegen te gaan. Elke scan is via de preview-functie eenvoudig en rechtstreeks aan te passen.”

Marco van Vliet, Product Marketing Manager bij Sharp Benelux: "We zijn trots dat deze awards twee aspecten van onze ontwerpfilosofie benadrukken: gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Dit versterkt onze toewijding om onze klanten alleen maar de allerbeste producten te leveren.”

Contact

Marco van Vliet
Product Marketing Manager Document Solutions
Marco.vanvliet@sharp.eu

Bericht delen