Neem contact met ons op

Sharp vernieuwt twee productieprintsystemen voor verbeterde productiviteit

Houten, 04.04.2018
Sharp heeft twee nieuwe modellen aan het portfolio multifunctionele kleurenprinters toegevoegd. De MX-7090N en MX-8090N bieden grotere kantooromgevingen, marketingafdelingen of centrale reproafdelingen verbeterde productiviteit en gebruikerservaringen. De printsnelheden van de nieuwe modellen zijn verhoogd naar maximaal 80 pagina’s per minuut. De scansnelheden lopen op tot wel 200 images per minuut, waardoor ze voldoen aan de eisen van zelfs de drukste printomgevingen.

De nieuwe productieprintsystemen hebben een aanpasbare gebruikersinterface, waardoor het beheren van complexe printopdrachten eenvoudiger wordt. Deze interface is simpel te gebruiken via een geïntegreerd 15,4 inch touchscreen. Een andere feature van de printers is de mogelijkheid om extra papier of nieuwe toner toe te voegen zonder de printopdracht te onderbreken. Daarnaast wordt er een verzameling van aangepaste documenten, taken en media opgeslagen, waardoor herhaalopdrachten sneller worden verwerkt.

De multifunctionele printers bieden nog meer controle over printopdrachten door middel van de Fiery Command WorkStation® software, indien er gekozen wordt voor een optionele embedded of externe Fiery controller en waardoor er geen extra werkstations nodig zijn. De controllers en de software kunnen direct bediend worden via het grote touchscreen. De besturing maakt het door middel van verschillende functies eenvoudig om printopdrachten direct te programmeren, vooraf in te zien en te bewerken.

Dankzij de input- en bewerkingsmogelijkheden van de nieuwe modellen hebben gebruikers de mogelijkheid om op maat gemaakt materiaal van uitstekende kwaliteit af te drukken; ongeacht of dit een banner of een brochure van tachtig pagina’s is. Enkele van deze mogelijkheden zijn het nieten van papier, het corrigeren van krullen, vouwen en een GBC SmartPunch-systeem voor inline perforatie. Het modulaire design zorgt ervoor dat beide modellen eenvoudig kunnen worden geüpgraded.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux Document Solutions bij Sharp, zegt: “Een printopdracht kan op het laatste moment binnenkomen of moet op het laatste moment worden aangepast, zonder dat bedrijven aan kwaliteit willen inleveren. We hebben daarom verdere verbeteringen aan onze lichte productieprintsystemen doorgevoerd, die altijd het beste resultaat bieden, ongeacht de grootte van de opdracht. Tegelijkertijd besparen bedrijven tijd en kosten en voorkomen ze verspilling.”

De MX-7090N en MX-8090N zijn beschikbaar via Sharp en haar partners. Voor meer informatie bezoek: www.sharp.nl

Contact

Wilbert Hendriks
Marketing Manager Benelux 
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen