Neem contact met ons op

Sharp voegt nieuw instapmodel toe aan het assortiment A3 multifunctionele kleurenprinters

Houten, 28.09.2017
Sharp heeft onlangs een nieuw instapmodel toegevoegd aan het assortiment A3 multifunctionele kleurenprinters (MFP’s). De MX-2630N is voorzien van alle standaardfuncties en heeft dezelfde gebruiksvriendelijkheid als de andere modellen in het assortiment A3 kleuren MFP’s. Dit instapmodel is zeer geschikt voor bedrijven in het MKB of kleinere werkgroepen die geen printer met uitgebreide functies nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan hoge kwaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Het instapmodel beschikt over een printsnelheid van 26 pagina’s per minuut.

De MX-2630N is voorzien van verschillende tijdbesparende functies, zoals de standaard aanpasbare gebruikersinterface, die eenvoudig kan worden bediend via het 7 inch touchscreen. Ook beschikt het instapmodel over de standaard ‘pull-printing oplossing’, waardoor er geen printserver of ingewikkelde installatie nodig is. Gebruikers hoeven bovendien nooit te wachten op een beschikbare printer, omdat ze hun documenten via iedere aangesloten MFP kunnen afdrukken.

Daarnaast kan de MX-2630N eenvoudig worden gekoppeld aan mobiele of cloud applicaties, zoals Cloud Portal Office, BOX.net, SharePoint, Microsoft Office 365 of Google Drive. Hierdoor kunnen gebruikers informatie veilig en op ieder moment delen en afdrukken. Het instapmodel is bovendien voorzien van geavanceerde afwerkingsopties, zoals Office Print Direct en Sharps Open System Architecture.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Om de productiviteit binnen bedrijven met behulp van technologie echt te kunnen verbeteren, moet ze eenvoudig, herkenbaar en gemakkelijk te verbinden zijn met andere apparaten. Met dit instapmodel focussen we op de functies die een verschil maken voor de productiviteit, waardoor we nu nog meer bedrijven in de Benelux kunnen ondersteunen bij het creëren van een productieve werkomgeving.”

Met het instapmodel maakt Sharp haar assortiment A3 kleuren MFP’s compleet. Het assortiment bestaat nu uit 14 modellen die speciaal zijn ontworpen voor MKB-bedrijven.

De MX-2630N is vanaf nu beschikbaar. Kijk voor meer informatie op: www.sharp.nl.

Contact

Wilbert Hendriks
Sales Manager Direct Sales & Marketing
wilbert.hendriks@sharp.eu

Social