Neem contact met ons op

Sharp voegt nieuwe kleuren-MFP’s toe aan line-up A4-machines

Utrecht, 13.03.2019
Sharp voegt twee nieuwe, compacte, multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) toe aan zijn line-up A4-machines. De nieuwe MX-C303W en MX-C304W Advanced-series zijn voorzien van verschillende productiviteitsverhogende functies. De MX-C303W en MX-C304W beschikken over dezelfde display, krachtige workfloweigenschappen en gebruiksvriendelijkheid, die ook de huidige line-up A3-machines van Sharp biedt. Gebruikers die al bekend zijn met Sharp-apparaten, kunnen de machines dus direct bedienen.

De nieuwe A4-kleuren-MFP’s leveren printsnelheden tot 30 pagina’s per minuut en voorzien in snel, dubbelzijdig scannen tot wel 110 pagina’s per minuut. Een reeks intuïtieve en tijdsbesparende functies zijn standaard ingebouwd, waaronder een aanpasbare gebruikersinterface toegankelijk via een kantelbaar en overzichtelijk 7-inch lcd-touchscreen.

Ook zijn de nieuwe machines voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een zelfherstellend beveiligingssysteem dat indringers tijdig opmerkt. Bij detectie wordt de firmware van het apparaat automatisch naar zijn originele staat hersteld. Daarnaast stelt de nieuwe whitelisting-functie gebruikers in staat om de toegangsrechten tot de MFP te beheren. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tot het bestandssysteem van de MFP.

De MX-C303W en MX-C304W in de Advanced-series zijn ontworpen om in verschillende kantooromgevingen te passen en zijn standaard voorzien van de mogelijkheid om een draadloze verbinding tot stand te brengen. Dit maakt het eenvoudig om op kantoor vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops te printen. Daarnaast zijn de nieuwe machines eenvoudig te integreren met bestaande netwerkapplicaties en publieke-clouddiensten. Hierdoor kan informatie veilig en overal worden gedeeld en gebruikt. De nieuwe A4-MFP’s bieden snel toegang tot clouddiensten, zoals Dropbox, Microsoft OneDrive®, SharePoint® Online, Box, Google Drive™, en tot de Cloud Portal Office van Sharp.

Marco van Vliet, Product Marketing Manager bij Sharp: “Onze klanten hebben behoefte aan oplossingen die voldoen aan de eisen van een drukke kantooromgeving. Een duidelijke trend in de markt is de vervanging van lokale printers door krachtige systemen dichtbij de gebruiker. De nieuwe line-up A4-kleuren-MFP's biedt dezelfde krachtige prestaties en gebruiksvriendelijkheid als onze A3-modellen, en dankzij het compacte ontwerp passen ze in elk kantoor."

Onlangs mocht Sharp de ‘Copier MFP Line of the Year’-award van Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) in ontvangst nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de fabrikant waarvan de productserie als beste uit de strenge BLI-testen komt. De modellen in de productserie zijn onder andere getest op betrouwbaarheid, beeldkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, een groot aantal connectiviteitskenmerken en de totale toegevoegde waarde.

De MX-C303W en MX-C304W zijn vanaf maart 2019 verkrijgbaar via Sharp en zijn partners. Bekijk voor meer informatie de productpagina’s:

MX-C303W

MX-C304W

Contact

Marco van Vliet
Product Marketing Manager Document Solutions
Marco.vanvliet@sharp.eu

Bericht delen