Neem contact met ons op

Sharp voegt tien nieuwe modellen toe aan MFP-assortiment

Houten, 21.02.2018
Sharp heeft aangekondigd dat er tien nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) worden toegevoegd aan de A3 MX-productlijn. De nieuwe modellen beschikken over intuïtieve en tijdbesparende functies, zoals een aanpasbare 10.1 inch LCD touchscreen interface en een bewegingssensor die naderende gebruikers detecteert (alleen bij geavanceerde modellen). De gebruikers- en IT Admin-ervaring is altijd hetzelfde, ongeacht het type A3 MX-MFP en of het een zwart-wit of kleurenprinter is.

De zwart-wit modellen uit de Essential-serie voldoen aan alle behoeften van het dagelijkse kantoorleven en kunnen naar wens worden uitgebreid met extra functies. De Advance-modellen bevatten standaard meer geavanceerde functies, waaronder Office Direct Print, draadloze connectiviteit en directe toegang tot de cloud. Cloud-connectiviteit zorgt voor eenvoudige toegang tot populaire applicaties via Sharps beschikbare Cloud Connect-toepassingen.

De nieuwe MFP’s beschikken over een pull printing-oplossing, die printtaken opslaat voor authenticatie. Dit betekent dat documenten alleen worden geprint als de gebruiker in de buurt van de printer is. Hierdoor wordt voorkomen dat gevoelige documenten onbeheerd in de printerlade komen te liggen. Met de Print Release-functie kunnen gebruikers vanaf iedere aan het netwerk aangesloten MFP printen op het moment en de plek die hen het beste uitkomen.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux zegt: “Onze nieuwe Advance- en Essential-series bieden klanten krachtige multitask-toepassingen, waardoor allerlei taken snel kunnen worden verwerkt. De nieuwe zwart-wit modellen zijn voorzien van beveiligingsfuncties die onze klanten helpen data en persoonsgegevens te beschermen. Hierdoor helpen de nieuwe modellen organisaties bij het voldoen aan de nieuwste AVG/GDPR-regelgeving, zonder daarvoor flink te moeten investeren.”

Meer informatie over Sharps oplossingen en producten is beschikbaar op: www.sharp.nl

Contact

Wilbert Hendriks
Marketing Manager Benelux
wilbert.hendriks@sharp.eu

Bericht delen