Neem contact met ons op

Sharp voegt vier multifunctionele printers toe aan het assortiment A3-MFP’s

Houten, 12.07.2016

Houten, 12 juli 2016 – Sharp voegt vandaag vier nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) toe aan haar A3 MX-lijn kleuren multifunctionals. De modellen beschikken over afdruksnelheden van 50 of 60 pagina’s per minuut. Het volledige nieuwe assortiment bestaat nu uit een serie van dertien modellen, met afdruksnelheden variërend van 30 tot 60 pagina’s per minuut. De modellen ondersteunen net als hun voorgangers flexibele workflows en beschikken over gebruiksvriendelijke functies. De printers maken het mogelijk om op hoge snelheid grote volumes te printen, scannen en kopiëren.

De MX-5050N- en MX-6050N-modellen zijn uitgerust met alle standaard print-, kopieer- en scanfuncties. De modellen bieden daarnaast tal van uitbreidingsmogelijkheden. De MX-5070N en MX-6070N zijn de meer geavanceerde modellen, die standaard beschikken over onder andere Wi-Fi- en gekoppeld kunnen worden aan cloud-applicaties. De bewegingssensor op deze modellen zorgt voor sterk gereduceerde opwarmtijden omdat de printer direct geactiveerd wordt wanneer de sensor detecteert dat een gebruiker de machine nadert.

De vier nieuwe hoogvolume printers zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, een 10,1 inch aanraakscherm en zijn out-of-the-box gebruiksklaar. Met de ‘uitgesteld printen-oplossing’ worden printopdrachten vastgehouden totdat de gebruiker deze vrijgeeft. Doordat de tonercartridges vervangen kunnen worden tijdens het afdrukken, blijft de productiviteit gewaarborgd.

Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux bij Document Solutions Sharp Electronics Benelux: “Klanten vertellen ons dat hun efficiency sterk verbetert dankzij functies als de ‘uitgesteld printen-oplossing’ en de bewegingssensor. Door deze functies te combineren met een hoge printsnelheid, kunnen we bedrijven verzekeren van een optimale productiviteit.”

De MX5050N-, MX-6050N-, MX-5070N- en MX-6070N-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Eigenschap
Voordeel
10,1 inch kleuren LCD-touchscreen
Met het kantelbare 10,1 inch LCD-touchscreen met eenvoudige userinterface kan de gebruiker heel eenvoudig standaardopdrachten uitvoeren.
Print Release
De modellen bevatten onder andere een basis ‘pull printing-oplossing’, waarmee de MFP’s printopdrachten opslaan totdat deze vrijgegeven worden door de gebruiker, zonder dat er een printserver aan te pas hoeft te komen. Hierdoor hoeft de gebruiker niet te wachten totdat er een printer vrijkomt.
Bewegingssensor
De MFP’s gaan automatisch uit de slaapstand wanneer de sensor detecteert dat een gebruiker de machine nadert. Hierdoor is het apparaat direct gebruiksklaar, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
Auto Eject- toner
Met deze functie kan de beheerder bepalen bij welke hoeveelheid verbruikte toner de printer de cartridge uitwerpt. Hierdoor blijft de hoeveelheid afval beperkt en zijn de servicebeurten eenvoudig in te plannen.


Contact

Wilbert Hendriks
Sales Manager Direct Sales & Marketing
wilbert.hendriks@sharp.eu

Social